Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη για Πέτρο Φιλιππίδη – Πάντα τον συνόδευαν αυτές οι φήμες

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο #metoo αλλά και στις συνεργασίες της με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διάβασε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε στο ΕΓΩ.

Ξημερώνουν καλύτερες μέρες για τους καλλιτέχνες μετά το #metoo;

Ναι, πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερες. Πιστεύω ότι κάποιος που θα συμπεριφερόταν άσχημα, τώρα θα το σκεφτεί πολλές φορές πριν το πράξει… Επιπλέον θα δοθεί βήμα σε ανθρώπους που έχουν αξία, ξεσκαρτάρεται το πράγμα και έτσι θα επικρατήσουν το καλό, οι αγνές προθέσεις, η διάθεση για δημιουργία και η συναδελφικότητα.

Όλες αυτές οι αρχές θα είναι πια μπροστά και εύχομαι να μην έχει γίνει άδικα όλο αυτό. Ελπίζω να μην σταματήσει, αλλά να συνεχίσει και από ένα σημείο και μετά να μην χρειάζεται να το συζητάμε, γιατί απλά δεν θα υπάρχει.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε πριν λίγο καιρό να μιλήσετε ανοιχτά για τη δύσκολη συνεργασία που είχατε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη;

Με προσέγγισε η Ζέτα Δούκα που έκανε αυτό το ξεκίνημα και δεν μπορούσα να μην είμαι δίπλα της και να μην την στηρίξω σε αυτό το εγχείρημα. Η δική μου πάντως εμπειρία δεν ήταν τόσο τραυματική, αλλά αυτό που εξέφρασα ήταν ένα μήνυμα υποστήριξης και σύνδεσης με αυτό που πέρασε η Ζέτα. Μπορούσα να καταλάβω τότε, το πόσο παραβιαστική μπορούσε να γίνει αυτή η συμπεριφορά, γιατί πράγματι υπήρχε και σε εμένα ήταν άσχημη.

Η συνεργασία σας με τον Πέτρο Φιλιππίδη πώς ήταν;

Δεν είχα προσωπικό πρόβλημα, όμως πάντοτε τον συνόδευαν αυτές οι φήμες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου