Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Μαρία Καρλάκη ερμηνεύει Αντώνη Βαρδή

καρλάκη

Ένα ανέκδοτο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή σε στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου ερμηνεύει η Μαρία Καρλάκη. Το τραγούδι «Πάρε με στην αγκαλιά σου» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

H τραγουδίστρια μιλάει αποκλειστικά στην «ON time» για το νέο κομμάτι, αλλά και τη μεγάλη τιμή που νιώθει που σε αυτό το τραγούδι ακούγεται η σπουδαία φωνή του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή: «Είναι ένα θείο δώρο. Πιστεύω ότι αυτό που ζω είναι ένα όνειρο και δεν θα ξυπνήσω ποτέ. Η τιμή και η χαρά μου που ερμηνεύω Αντώνη Βαρδή είναι τεράστια και έχω την ευλογία να ακούγεται στο ηχογράφημα η τεράστια φωνή του Αντώνη Βαρδή. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Γιάννη Βαρδή γιατί χωρίς την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη του, όλο αυτό το όνειρο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί».

Πρόκειται για μία λαϊκή, ερωτική μπαλάντα. Το καλλιτεχνικό δίδυμο που μας έχει χαρίσει αξέχαστες επιτυχίες, όπως το «Η νύχτα δυο κομμάτια» και «Φεγγάρια χάρτινα», μας χαρίζει μία ακόμα, ερμηνευμένη από την ιδιαίτερη και ξεχωριστή φωνή της Μαρίας Καρλάκη, με τη δεύτερη φωνή από τον Γιάννη Βαρδή! Το τραγούδι είναι άκρως συγκινητικό, αφού «ανοίγει» και «κλείνει» με τη φωνή του ίδιου του δημιουργού. Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος έχει κρατήσει και τις κιθάρες του Αντώνη Βαρδή. Στο music video, το οποίο έχει οπτικοποιηθεί υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, συμμετέχει ο δημοφιλής στα social media ηθοποιός, Νίκος Αναγνωστόπουλος.

Το νέο τραγούδι της Μαρίας Καρλάκη «Πάρε με στην αγκαλιά σου» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Heaven Music.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου