Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γενέθλια με μια τρυφερή αγκαλιά από την κόρη της για τη Ζέτα Δούκα

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, η οποία φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» στο θέατρο Παλλάς.

Η αγαπητή στο κοινό ηθοποιός, η οποία έγινε 48 ετών, ανήρτησε πριν λίγες ώρες μία σειρά από φωτογραφίες από τις 24 Νοεμβρίου, στις οποίες τη βλέπουμε να χαμογελά και να σβήνει τα κεράκια στην τούρτα της παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και συναδέλφους. Φυσικά, από το πλάνο δεν έλειπαν η αγαπημένη της κόρη, Θάλεια, και ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς. Στο caption της ανάρτησης, η Ζέτα κάνει μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, ενώ αποκαλύπτει πως έσβησε όχι μία ούτε δύο, αλλά πέντε τούρτες.

Στα στιγμιότυπα τη βλέπουμε στο σπίτι αγκαλιά με τους αγαπημένους της, στο θέατρο μπροστά στο κοινό και στα παρασκήνια, αλλά και σε έξοδο παρέα με τον σύζυγο και τις φίλες της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Την περασμένη χρονιά πέρασε τα γενέθλιά της στο σπίτι, λόγω lockdown, παρέα μόνο με την οικογένειά της, αλλά και τότε δεν παραπονέθηκε. Αντίθετα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την αγάπη που λαμβάνει καθημερινά.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου