Έλσα Τόλη: Έπιασα την νταντά του παιδιού μου να το χτυπάει (Βίντεο)

Έλσα Τόλη, Έλσα Τόλη: Έπιασα την νταντά του παιδιού μου να το χτυπάει (Βίντεο)

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε σε συνέντευξή της η Έλσα Τόλη.

 

Η τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο ήταν καλεσμένη στο «Love It» και περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη πριν αρκετά χρόνια.

Όταν μια μέρα γύρισε νωρίτερα στο σπίτι είδε την νταντά του παιδιού της να το χτυπάει. Αμέσως της είπε να φύγει και δεν έδωσε συνέχεια αλλά όπως τόνισε ήταν κάτι που δεν μπορούσε να διαχειριστεί.

 

«Σήκωσε χέρι»

«Φαντάζομαι ότι δεν είμαι η μόνη που το έχει βιώσει αυτό το πράγμα. Όσοι εργαζόμαστε και αναγκαζόμαστε να εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας σε baby sitters έχουμε μόνιμα το άγχος μήπως συμβεί κάτι. Εγώ δεν είχα κάμερες μέσα στο σπίτι, τώρα έχω. Γύρισα μια μέρα νωρίτερα, είχα μια baby sitter που ήταν λίγο σε στιλ γιαγιάς… μιλάμε την εποχή που το παιδί μου ήταν πολύ μικρό, στην ηλικία που τα παιδιά δεν πολυμιλάνε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έτυχε μια μέρα να γυρίσω νωρίτερα στο σπίτι και να ακούσω τις φωνές από κάτω. Πάλευε να το βάλει για ύπνο και επειδή δεν την άκουγε νευρίασε και άρχισε να το χτυπάει. Σήκωσε χέρι, όχι με την έννοια να τα μαυρίσει στο ξύλο, με την έννοια ότι μια στον πισινό δεν πειράζει αλλιώς δε θα μάθουν. Ήταν τυχερή γιατί της είπα να φύγει, δε μπορούσα να το διαχειριστώ και ακριβώς γι΄  αυτό την άφησα να φύγει».