Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μις Υφήλιος: Αποχώρησε η Ραφαέλα Πλαστήρα λόγω Παλαιστινιακού – «Η καρδιά μου με τους ανθρώπους που πολεμούν για τη ζωή τους»

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Ραφαέλα Πλαστήρα αποχώρησε από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ τον επόμενο μήνα, εξαιτίας των εχθροπραξιών εναντίον της Παλαιστίνης.

 

Το μοντέλο ανακοίνωσε την απόσυρσή του μέσω Instagram, όπου είχε ανεβάσει και φωτογραφία με την Παλαιστινιακή σημαία. «Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων η νεαρή γυναίκα.

Ωστόσο, το απόγευμα της Τετάρτης ο λογαριασμός της Πλαστήρα ήταν απενεργοποιημένος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ραφαέλας:

«Με πονάει επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά και να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό «Miss Universe» εφέτος. Ο λόγος για αυτό, είναι η χώρα (Ισραήλ). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς τη χώρα.

Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Δεν μπορώ να ανέβω στην σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι πολεμούν για τις ζωές τους εκεί έξω».

Την κίνηση της Ραφαέλας χαιρετούν φιλοπαλαιστινιακές οργανώσεις, ενώ πλήθος κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στέκεται στο πλευρό του μοντέλου, εκφράζοντας την συμπάθειά του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00