Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Οι κομψές ψηλές μπότες επιστρέφουν στη μόδα -Πώς να τις φορέσετε τον χειμώνα

Μετά από αρκετές σεζόν όπου σχεδιαστές και fashion lovers εξερευνούσαν τα chunky ankle boots με τους τρακτερωτούς πάτους, τα φερμουάρ και τα κορδόνια, η φετινή μόδα φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις σέξι ψηλές μπότες με τακούνι ή χωρίς.

Η τάση «δένει» μοναδικά με την επάνοδο του μίνι -τόσο σε girlie mini dresses όσο και στις μίνι φούστες -και ένας από τους ωραιότερους συνδυασμούς της μόδας γίνεται ξανά hot.

Υπάρχουν διαφορετικά στιλ στις μπότες, που είναι εξίσου in και εξίσου στιλάτα, και μπορούν να αλλάξουν όλο το ντύσιμο.

Το πιο trending στιλ είναι αναμφισβήτητα οι λευκές rubber boots με τρακτερωτό πάτο -σπορ αλλά και στιλάτες, φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ.

Αυτές δίνουν έναν casual και fashionable τόνο στο ντύσιμο και συνδυάζονται κυριολεκτικά με όλα σας τα ρούχα -από ένα σικάτο φόρεμα μέχρι τις φόρμες σας.

Από την άλλη, υπάρχουν οι κλασικές, feminine ψηλές μπότες με τακούνι, που συνδυάζονται υπέροχα με μίνι και μίντι φορέματα (ώστε να μην φαίνεται η αρχή τους) αλλά και με υφασμάτινα παντελόνια, τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε να φορέσετε από μέσα, για ένα fashion twist.

Φυσικά, υπάρχει πάντα και η ενδιάμεση λύση της μπότας «ιππασίας» που δείχνουν sleek και ντελικάτες, αλλά δεν έχουν τακούνι -επιτρέπουν έτσι απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Ένα ακόμη στιλ που θα δείτε φέτος είναι οι western boots ή αλλιώς καουμπόικες μπότες, που θα δώσουν ένα 70s vibe στο ντύσιμό σας.

Παρακάτω, δείτε μερικούς σούπερ στιλάτους τρόπους να φορέσετε τις μπότες φέτος τον χειμώνα και πάρτε έμπνευση για cool και επίκαιρους συνδυασμούς.

 

Με μίνι φόρεμα (φούστα ή σορτς)

 

Με μίντι φούστα ή φόρεμα

 

Με υφασμάτινο παντελόνι (φορεμένες από μέσα)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου