Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κέιτ Μίντλετον: Απαστράπτουσα με το λαμπερό φόρεμα που φόρεσε σε βραδινή εμφάνιση (Φωτο)

Το στυλ της Kate Middleton είναι κομψό αλλά κλασικό. Σε μια νέα όμως δημόσια εμφάνισή της με τον πρίγκιπα William, στη Royal Variety Performance στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο, ξάφνιασε τους θαυμαστές της με μια ασυνήθιστα απαστράπτουσα επιλογή, που έχει ήδη συζητηθεί πολύ στο διαδίκτυο: ένα σμαραγδί μάξι φόρεμα με την υπογραφή Jenny Packham, ένα brand αγαπημένο για τους γαλαζοαίματους.

Η βραδινή τουαλέτα είναι καλυμμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια με χάντρες. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ την έχει συνδυάσει με μια επίσης λαμπερή πράσινη clutch και επίχρυσα 18K σκουλαρίκια Missoma London. Φαίνεται να είναι το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει η Middleton και το 2019 στο Πακιστάν, στο πλαίσιο μιας βασιλικής περιοδείας.

Σε μια άλλη πρόσφατη δημόσια εμφάνιση, στην ετήσια εκδήλωση του παλατιού την Ημέρα Μνήμης, η δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε φορέσει ένα military style, Alexander McQueen παλτό, το οποίο είχε ξαναβάλει στο παρελθόν, στην ίδια εκδήλωση το 2018. Τότε το είχε συνδυάσει με ένα μικρότερο καπέλο, που κάλυπτε μόνο τα μαλλιά της. Αυτή τη φορά το ταίριαξε με ένα μαύρο καπέλο, Lock and Company, που κάλυπτε το πρόσωπό της. Ολοκλήρωσε το look της με τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Diana. Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που σχολίασαν την ομοιότητα του συγκεκριμένου outfit με εκείνο που είχε βάλει η αγαπημένη πριγκίπισσα της Βρετανίας σε αντίστοιχη περίπτωση το 1992.

Δείτε την εμφάνιση της Kate Middleton:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00