Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Taylor Swift: To «All Too Well» απέκτησε εικόνα και στέλνει μήνυμα για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Η ταινία μικρού μήκους της Taylor Swift για τη νέα ηχογράφηση του τραγουδιού «All Too Well» από το άλμπουμ της «Red (Taylor’s Version)», είναι γεγονός.

 

Έκανε πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου και έκτοτε οι θαυμαστές της δεν έχουν σταματήσει να μιλούν γι΄αυτήν.

Ο λόγος; Αναφέρεται με ιδιαίτερη σκληρότητα στις σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Ποιο είναι το story της

Πρόκειται για μία δραματική και συγκινητική ταινία, στην οποία συμμετέχουν οι ηθοποιοί Dylan O’ Brien και Sadie Sink, 30 και 19 ετών αντίστοιχα. Η Taylor Swift δεν είναι απλά η πρωταγωνίστρια καθώς έχει γράψει το σενάριο και έχει επιμεληθεί τη σκηνοθεσία.

Η ιστορία ξεκινά με τους δύο ηθοποιούς στο κρεβάτι. Έπειτα η Sink και ο σύντροφός της εμφανίζονται στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Το ζευγάρι αν και στην αρχή περνά όμορφες στιγμές, στη συνέχεια αντιμετωπίζει δυσκολίες. Γρήγορα η σχέση τους θα γίνει τοξική.

Ο Dylan O’ Brien θα αρχίσει να περιφρονεί την Sadie, τσακώνονται και της ζητά να χωρίσουν. Εκείνη πληγώνεται και ανήμερα των 21ων γενεθλίων της πηγαίνει σε πάρτι μόνη και θλιμμένη.

Στη συνέχεια η ταινία δείχνει τη ζωή των ηρώων 13 χρόνια μετά

Την Sadie υποδύεται πλέον η Taylor Swift. Το κορίτσι έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα, συγγραφέας και σε ένα βιβλιοπωλείο διαβάζει αποσπάσματα από το βιβλίο της «All Too Well».

«Το τραγούδι ανήκει σε εμάς» δήλωσε στο κοινό σε ειδική εκδήλωση η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Να είστε ο εαυτό σας και όχι κάτι που δεν είστε. Σας αγαπώ».

Μιλώντας στην εκπομπή του Jimmy Fallon ανέφερε: «Η δεκάλεπτη εκδοχή του «All Too Well» ήταν η
πρωτότυπη εκδοχή του, που έγραψα όταν ήμουν 21, προτού χρειαστεί να το κόψω σε μια κανονική διάρκεια τραγουδιού».

Ουσιαστικά, η ταινία αφορά τη σχέση, που είχε συνάψει η Taylor, με τον ηθοποιό Jake Gyllenhaal το 2010, όταν εκείνη ήταν μόλις 21 ετών κι εκείνος 30. Τα εννιά χρόνια διαφοράς τους ήταν τότε ο λόγος που χώρισαν.

«Είναι όλοι μεγαλύτεροι από εμένα. Νιώθω τόσο εκτός τόπου», φωνάζει η Sadie σε μια λογομαχία με τον Dylan O’ Brien.

«Εγώ θα μεγαλώσω, αλλά οι εραστές σου θα παραμένουν στην ηλικία μου», λένε οι στίχοι της εκτεταμένης εκδοχής του «All Too Well».

Οι θαυμαστές της Taylor τους σιγοτραγουδούν και μπαίνουν στη διαδικασία να επαναξιολογήσουν τις σχέσεις τους και να αναρωτηθούν πότε μια διαφορά ηλικίας είναι κατάλληλη και πότε όχι.

Μάλιστα, δεν διστάζουν να αναφερθούν και στο φαινόμενο «grooming» κατά το οποίο κάποιος μεγαλύτερος χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο, ώστε να μπορεί να το χειραγωγήσει, να το εκμεταλλευτεί ή ακόμα και να το κακοποιήσει.

Μπορεί η Taylor Swift να τραγουδά το τραγούδι με αυτήν την γλυκιά φωνή της και οι στίχοι να προκαλούν ρίγη συγκίνησης, πίσω από τις γραμμές και τις νότες όμως «κρύβεται» μια κοπέλα που είναι ερωτευμένη με το λάθος άτομο, που με το ένα πόδι βρίσκεται στην παιδική της ηλικία και με το άλλο στην ενήλικη ζωή.

Αντανακλά το τραγούδι την πραγματικότητα;

Η απάντηση είναι… ναι. Οι fans της Taylor Swift υποστηρίζουν ότι με τον τρόπο της «μιλά» για όσα έζησε. Είδε από πρώτο χέρι τις ανισορροπίες και τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτού του είδους τις σχέσεις και «φωνάζει» να μπει ένα τέλος.

Ειδικά για το Χόλυγουντ, που θεωρείται κανόνας οι μεγαλύτεροι άντρες να βγαίνουν με μικρότερες γυναίκες ή με κορίτσια που μόλις έχουν ενηλικιωθεί, η ταινία αυτή θα πρέπει να αποτελέσει το έναυσμα για να ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση γύρω από τις αρνητικές επιπτώσεις των σχέσεων με διαφορά ηλικίας. Όσο κι αν αυτό προκαλεί αμηχανία…

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου