Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σωτήρης Κοντιζάς: Παίζει πιάνο έχοντας δίπλα τις κόρες και τον γιο του (Φώτο)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, γενικά διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, κατά καιρούς αναρτά μερικά όμορφα στιγμιότυπα από τις στιγμές που περνά με τα τρία του παιδιά στο σπίτι.

 

Όπως αυτές που ανέβασε σε insta story πριν μερικές ώρες δείχνοντάς μας τον ίδιο να παίζει πιάνο έχοντας δίπλα τις κόρες και τον γιο του. ” Χαλαρή πρόβα στο σπίτι”, έγραψε στο πρώτο του ποστ.

scontizas2

‘Οπως βλέπετε, και τα τρία παιδιά του παίζουν τα δικά τους μουσικά όργανα , απολαμβάνοντας την …μουσική παράσταση. Ενθουσιασμένος ο γνωστός μπαμπάς ανέβασε κι άλλο ποστ, γράφοντας με το γνωστό του χιούμορ ότι “η πρόβα πάει πολύ καλά”.

scontizas1

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς τον Νοέμβρη του 2020. «Είναι καλά, είναι ένα μικρό μωρό σε σύγκριση και με τα δύο πρώτα. Γεννήθηκε 2.510 γραμμάρια. Ο Κένζι ήταν 3.800 γραμμάρια. Η Αριάνα ήταν 3.300 γραμμάρια. Είχαμε ένα άγχος με το βάρος του, όμως πήγαν όλα καλά. Μη με ρωτήσετε σε ποιον μοιάζει. Είναι σαν την Αριάνα με τα χρώματα του Κένζι. Γεννήσαμε φυσιολογικά. Η Δέσποινα είναι μια χαρά. Θηλάζει από την πρώτη στιγμή. H Αριάνα είχε ζητήσει κοριτσάκι» είχε γράψει μερικές ώρες μετά τη γέννησή της δεύτερης κόρης του.

Όπως έγινε γνωστό, το Master Chef επιστρέψει στο Star με την επιτυχημένη τριάδα των: Λεωνίδα Κουτσόπουλο , Σωτήρη Κοντιζά και Πάνου Ιωαννίδη.

Ως τότε λοιπόν ο διάσημος κριτής ασχολείται με τις υπόλοιπες επαγγελματικές του δραστηριότητες και απολαμβάνει όσο ελεύθερο χρόνο έχει, με την οικογένειά του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου