Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τάσος Ξιαρχό: Κατέβασε όλες τις δημοσιεύσεις του από το Instagram εκτός από μία (Φώτο)

Ξιαρχό

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος έκανε bullying σε μία άγνωστη κοπέλα, σχολιάζοντας αρνητικά τα κιλά της και τα ρούχα της ενώ δεν δίστασε να δημοσιεύσει και σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram.

 

 

Ακολούθησε μια δημόσια κατακραυγή. Εξαφανίστηκε, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο από όπου το έσκασε και εντοπίστηκε στη Νίκαια.

Τις τελευταίες δύο ημέρες δεν έχει κάνει κάποιο story ή post, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης παρατηρήσαμε μια τεράστια αλλαγή στον προσωπικό του λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, όλες του οι αναρτήσεις εξαφανίστηκαν εκτός από μία. Πρόκειται για αυτήν που κάνει τη χορογραφία στο νέο τραγούδι της Natasha Kay, «Nights».

Όπως φαίνεται και παρακάτω

«Μου λένε ότι θα τον αποτελειώσουν»

Θυμίζουμε πως ο μεσημέρι της Τετάρτης η μητέρα του μίλησε στο T-Live λέγοντας: «Μου στέλνουν πάρα πολύ άσχημα μηνύματα. Ξέρετε τι είναι σε μια μάνα να λένε «θα αποτελειώσουμε τον γιο σου»; Ντροπή! Ζητάω συγνώμη από την κοπέλα, χίλια συγνώμη. Θα της ζητήσει και ο Τάσος όταν θα έρθει η ώρα. Θέλω πραγματικά να την γνωρίσω».

Μεταξύ άλλων, η μητέρα του δήλωσε πως ο γιος της είναι πολύ παρορμητικός και πως ενώ είναι πολύ έξυπνο παιδί, δεν σκέφτεται όλες τις παραμέτρους πριν κάνει μια δημόσια ανάρτηση.

«Το προφίλ του Τάσου στα social media είναι η δουλειά του. Κάπου όμως μπέρδεψε το προφίλ της δουλειά του με τα προσωπικά του. Εκεί θα έπρεπε να δείχνει μόνο όσα κάνει στην δουλειά του και να έχει ένα άλλο προφίλ, με 50 ή 100 φίλους, όπου να κάνει ότι θέλει. Αν και δεν τον άκουσα καλά, τον μάλωσα για το βίντεο που ανέβασε και του είπα αμέσως να ζητήσει συγνώμη» κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00