Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: Η αλλαγή ώρας του Πρωινού, η αποχώρηση του Βαγγέλη Περρή και το τρέιλερ – «Έκανε χιούμορ, ρωτήστε τον»

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του «Πρωινού», ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε για τη νέα σεζόν, τ

Τον Γιώργο Λιάγκα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το ‘Χουμε» και ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης.

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του «Πρωινού», ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε για τη νέα σεζόν, την ελληνική τηλεόραση, αλλά και για το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για το τρέιλερ της εκπομπής

«Οι συσκέψεις έχουν ξεκινήσει. Προφανώς μιλάω περισσότερο απ’ όσο πρέπει στην εκπομπή. Γίνεται όλη αυτή η πλάκα ότι δεν αφήνω κανέναν να μιλάει στην εκπομπή και έτσι σκέφτηκα να κάνουμε αυτό το χιουμοριστικό βίντεο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Φέτος θα ξεκινάμε νωρίτερα, η εκπομπή θα ξεκινάει στις 9 το πρωί, είναι επίσημο. Ανταγωνισμός υπάρχει παντού. Πάντα είχα μια λογική στην τηλεόραση να μην κοιτάω ποτέ τι κάνουν οι απέναντι εκπομπές. Είναι εξαιρετικές όλες οι εκπομπές, όλες μαχόμαστε για το καλύτερο αλλά αν χάσεις χρόνο να δεις τι κάνει ο απέναντι, έχεις χάσει χρόνο από τον χρόνο τον δικό σου για το τι θα κάνεις καλύτερα εσύ. Είναι καλό να υπάρχουν πολλές εκπομπές, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, για να υπάρχουν δουλειές για όλους», ανέφερε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Στην ελληνική τηλεόραση μπορεί να υπάρχουν ακρότητες και λάθη, αλλά αν δεις τηλεόραση στο εξωτερικό θα καταλάβεις ότι η ελληνική τηλεόραση είναι καλή. Για τον πληθυσμό της χώρας και την οικονομική δύναμη της χώρας, η τηλεόραση που κάνουμε είναι δυσανάλογα καλή σε σχέση με άλλες χώρες που είναι πιο ισχυρές οικονομικά», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο Βαγγέλης είναι φίλος, τον αγαπάω. Θα τον δείτε να έρχεται στην εκπομπή και φέτος και ίσως να βγαίνει και στον αέρα αν θέλει. Όταν κλείνει ένας κύκλος δε σημαίνει ότι κλείνουν και οι σχέσεις των ανθρώπων. Μιλάω σχεδόν καθημερινά με μηνύματα με τον Βαγγέλη, προφανώς και έκανε χιούμορ, ρωτήστε τον», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Να θυμίσουμε, ότι ο Βαγγέλης Περρής, πριν από λίγες ημέρες μίλησε την εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» και ρωτήθηκε από τη Μαρία Αντωνά για το τρέιλερ του Γιώργου Λιάγκα και της ομάδας του. Απαντώντας με χιούμορ, είπε: «Μεγάλη αηδία το trailer του Γιώργου Λιάγκα. Ήμουν 4 χρόνια ένα ρημαδοτρέιλερ που να βάζει τους συνεργάτες δεν βγάλανε».

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version