Η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα «Καλύτερα Αργά» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον πρώην σύζυγό της και το διαζύγιό τους, αλλά και για τον Άδωνι Γεωργιάδη.
«Έχω σταθεί στον πρώην σύζυγό μου, γιατί έχω ζήσει μαζί του μια ζωή. Χάρη σε εκείνον σπούδασα μουσική, εκείνος με πήγε να μάθω αρχαία ελληνικά. Είχαμε πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ήμουν πολύ ανοιχτή σε όλο αυτό. Τώρα που μεγάλωσε και έχει γίνει ένα μεγάλο παιδί, με έχει ανάγκη και τον στηρίζω, έκανα μαζί του δυο παιδιά, έχω μεγαλώσει κοντά του, δεν μπορώ να τον αφήσω. Το διαζύγιο μου ήταν άσχημο όμως δεν θα έκανα σε κανέναν κάτι που δεν θα ήθελα να μου κάνει. Δεν θα ήθελα να βρεθώ σε μεγάλη ηλικία, μόνη μου και αδύναμη. Να μην έχω από πουθενά κάποια βοήθεια. Με βοηθάει σε κάθε δυσκολία να βάζω τον εαυτό μου στη θέση του άλλου ανθρώπου. Ο Άδωνις αισθάνεται καλά με ό,τι με κάνει και εμένα να αισθάνομαι καλά» είπε η συνθέτρια.
Δείτε επίσης: Ευγενία Μανωλίδου: “Εγώ δεν θα κάνω ποτέ καριέρα, παρότι δουλεύω σκληρά”
Η Ευγενία Μανωλίδου ανέφερε επίσης: «Δεν είχε κάποιο πρόβλημα και εκείνος θα το έκανε στη θέση μου. Ο σύζυγός μου έχει βοηθήσει ανθρώπους που του έχουν φερθεί στο παρελθόν άσχημα και απάνθρωπα. Ο Άδωνις είναι ένα καλό παράδειγμα για μένα, για τα παιδιά μας, δείχνει πολλές φορές μια μεγαλοψυχία που είναι δύσκολη να την καταλάβω. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα, είναι μεγαλόψυχος».
Δείτε ακόμα: Ευγενία Μανωλίδου: “Η τηλεόραση ήταν ένα διάλειμμα στη ζωή μου, είχε ημερομηνία λήξης”