Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους, ο χορός και το μενού της βραδιάς

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τη Δευτέρα 7/7, με την τελετή να πραγματοποιείται στον Άγιο Δημήτριο του Grand Resort, με κουμπάρους δύο πρόσωπα, τη Μαριάννα Λάτση και τον επιχειρηματία Έρικ Βασιλάτο. Η φιλία που συνδέει τον τραγουδιστή με τον επιχειρηματία είναι μακρόχρονη και ισχυρή – άλλωστε ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει βαφτίσει το παιδί του Έρικ Βασιλάτου στην Κεφαλονιά.

Παρότι το ζευγάρι είχε ζητήσει ρητά από τους καλεσμένους του να μην κοινοποιήσουν φωτογραφίες ή βίντεο, ένα και μόνο στιγμιότυπο είδε το φως της δημοσιότητας: το βίντεο με τον πρώτο χορό του ζευγαριού, το οποίο δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του nea.gr στο Instagram.

Το τραγούδι που επέλεξαν για τη ρομαντική αυτή στιγμή ήταν το «Μαζί σου», ένα κομμάτι του ίδιου του Κωνσταντίνου Αργυρού, δίνοντας έτσι μια συγκινητική, προσωπική νότα στη βραδιά.

Μετά την τελετή, ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι της οικογένειας Νίκα στο Μαύρο Λιθάρι, στην Ανάβυσσο. Ο χώρος στολίστηκε με φυσικά υλικά, γήινες αποχρώσεις και λευκά άνθη, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ζεστή και φίνα, μακριά από κάθε επιτήδευση.

Παρότι το ζευγάρι φρόντισε να παραμείνουν οι λεπτομέρειες του γάμου τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μια φωτογραφία από το μενού της βραδιάς διέρρευσε και αποκαλύπτει τις γαστρονομικές επιλογές των νεόνυμφων.

Το μενού ήταν ισορροπημένο, δροσερό και γευστικά ευφάνταστο:

Ορεκτικό: Κρύα σούπα αγγουριού με γιαούρτι και σορμπέ lime με δυόσμο

Πρώτο Πιάτο: Ριζότο με σπαράγγια, φρέσκια τρούφα και tuile παρμεζάνας

Κυρίως Πιάτο: Φαγκρί με αρωματικό λαδολέμονο, carpaccio λαχανικών και κρέμα μελιτζάνας

Επιδόρπιο: Πλούσιος μπουφές με ποικιλία γλυκών

Το μενού φέρει την υπογραφή διακεκριμένου σεφ και συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία με φρέσκες ελληνικές πρώτες ύλες.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός και η αγαπημένη του Αλεξάνδρα Νίκα στον Άγιο Δημήτριο του Grand Resort στο Λαγονήσι.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2023 και επισφραγίστηκε με τη γέννηση του γιου τους τον Νοέμβριο του 2024. Ο γάμος τους ήταν το φυσικό επόμενο βήμα, ένα προσωπικό και ουσιαστικό γεγονός που αντάμειψε όχι μόνο τη δική τους διαδρομή, αλλά και την αγάπη με την οποία τους περιβάλλουν οι κοντινοί τους άνθρωποι.

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version