Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: “Κακοήθειες… κάνω εμετό και δεν ασχολούμαι καν”

“Μετά τη συνέντευξη βγήκαν ακόμη και ψυχολόγοι και κάνανε κάτι αναλύσεις για τον πατέρα μου”

Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει μέσα από την εκπομπή της, «Super Κατερίνα», για τις κακοήθειες που γράφονται στα social media, ειδικά μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο vidcast του Ανέστη Ευαγγελόπουλου.

«Νομίζω έχω πάθει ανοσία, με μένα είναι πολύ έντονο. Απλά χτυπήστε εμένα… να χτυπάτε τον άνθρωπο μου, τον άνδρα μου, τον πατέρα και τη μητέρα μου; Στη συνέντευξη που έδωσα στον Ανέστη μίλησα για κάποιες δυσκολίες που πέρασε η οικογένεια μου, που έχουν περάσει πάρα πολλά παιδιά σε σχέση με τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν αυταρχικός και δύσκολος άνθρωπος, αλλά δε σημαίνει ότι είναι ένας κακός άνθρωπος ή ότι δεν τον αγαπάω. Συνειδητά έδωσα αυτή τη συνέντευξη, γιατί και άλλοι άνθρωποι έχουν βιώσει δυσκολίες στο σπίτι τους, ειδικά μετά την κρίση στην Ελλάδα, πάρα πολλοί άνθρωποι χάσανε σπίτια, λεφτά και τα παιδιά εφόσον ήταν πιο ισχυρά έπρεπε να βοηθήσουν κι αυτό το βάρος πρέπει να το φέρεις και με ψυχοθεραπεία να βοηθήσεις» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: “Ο πατέρας μου είχε τη μανία να περάσω Νομική, κρυφά είχα δηλώσει πρώτη σχολή τα ΜΜΕ”

 

«Μετά τη συνέντευξη βγήκαν ακόμη και ψυχολόγοι και κάνανε κάτι αναλύσεις για τον πατέρα μου, sites που μίλησαν με τον πατέρα μου, ποτέ δεν έγινε αυτό, πράγματα ανυπόστατα και θλιβερά. Και λες ότι δε θα ξαναμιλήσω δε θα πω καμιά αλήθεια, εγώ ανοίγω την καρδιά μου. Χτυπήστε εμένα όχι την οικογένεια μου. Διαβάζω πράγματα για τον άνθρωπο μου, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Το παιδί δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχει τις επιχειρήσεις του» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ δε θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου, να μπω στη διαδικασία να απευθυνθώ στη Δίωξη για ψεύτικα προφίλ. Τώρα αυτοί που σε βρίζουν στο X ακόμα και για το ήθος σου και λένε αυτές τις κακοήθειες, κάνω εμετό και δεν ασχολούμαι καν. Οπότε συνεχίστε να τα γράφετε, απλά μου περνάτε αδιάφοροι».

 

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Στενός συνεργάτης της αποχωρεί από την “Super Κατερίνα” – Οι ευχές που του έδωσε on air

 

 

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί