Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα: “Ήταν τόσο δυνατοί οι βομβαρδισμοί που τραντάχτηκε και το σπίτι”

«Ξαφνικά χτυπάνε οι σειρήνες και τρέχει να μαζέψεις τα πράγματα σου για να μπεις σε κάποιο καταφύγιο», είπε ο Αλέκος Ζαζόπουλος

Τη στιγμή των βομβαρδισμών περιγράφει ο Αλέκος Ζαζόπουλος στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Live News ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα σώος και αβλαβής από το Ισραήλ.

«Πολλή δύσκολη εμπειρία, εγώ στο Ισραήλ έχω πάει πάνω από 50 φορές. Δεν έχω ζήσει ποτέ μια τέτοια κατάσταση, ούτε καν πυροβολισμούς. Είναι ένα πράγματα ασύλληπτο, δεν μπορεί να το συλλάβει το ανθρώπινο μυαλό από που συμβαίνει και πως το βιώνει ο κάθε άνθρωπος», είπε αρχικά ο Αλέκος Ζαζόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Εκεί που είσαι ήρεμα και διασκεδάζει ο κόσμος, ξαφνικά χτυπάνε οι σειρήνες και τρέχει να μαζέψεις τα πράγματα σου για να μπεις σε κάποιο καταφύγιο»

«Η στιγμή που φοβήθηκα, όταν πριν από τρεις μέρες, κι ενώ ήμασταν στο καταφύγιο, ήταν τόσο δυνατοί οι βομβαρδισμοί που τραντάχτηκε και το σπίτι. Την άλλη μέρα βέβαια βρίσκαμε και θραύσματα έξω στην αυλή του σπιτιού, από μέταλλα που είχαν πέσει από πυραύλους που είχαν σκάσει στον αέρα», αποκάλυψε ο Αλέκος Ζαζόπουλος.

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος είχε πάει στο Ισραήλ για συναυλίες, καθώς έχει πολλούς επαγγελματικούς δεσμούς χρόνια τώρα. Όπως εξηγεί η εμπειρία αυτή τη φορά ήταν πρωτόγνωρη. «Έχω πολλούς φίλους στο Ισραήλ και κάθε φορά που γινόταν μια επίθεση στο παρελθόν, μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Μου λέγανε εντάξει, είναι συνηθισμένο. Αυτό που έγινε τώρα ήταν πρωτόγνωρο και γι’ αυτούς. Τις προηγούμενες φορές η επίθεση κρατούσε πέντε λεπτά, μπαίναν στο καταφύγιο και τελείωναν, τώρα έπρεπε να περιμένεις και 40 λεπτά μέσα στο καταφύγιο να δώσουν άκυρο τα alert για να βγεις έξω», κατέληξε.

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί