Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και μεταξύ άλλων, σχολίασε το διαχρονικό πρόβλημα της βίας εναντίον των γυναικών, αλλά και την επιστροφή της Ανθής Βούλγαρη στην εκπομπή τους «Κοινωνία Ώρα MEGA».
«Αυτό το θέμα της βίας εναντίον των γυναικών είναι ένα διαχρονικό θέμα. Το αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Από τα πρόσφατα εγκλήματα που με έχουν συγκλονίσει είναι της Κυριακής, με αυτόν τον τύπο που δεν καταλαβαίνει. Πολλές τηλεθεάτριες μου έχουν στείλει μήνυμα και ελπίζω να βοήθησα κι εγώ μέσα από τις εκπομπές, ώστε να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα που είχαν και να μιλήσουν» είπε αρχικά ο παρουσιαστής – δημοσιογράφος.
Για την επιστροφή της Ανθής Βούλγαρη στην εκπομπή τους στις 16/6 ανέφερε:
«Ήταν μία σεζόν που τα είχε όλα, αλλά δεν μπορώ να πω πως ήταν πιο δύσκολη από άλλες χρονιές. Συνεχίζουμε κανονικά του χρόνου. Ανυπομονώ να επιστρέψει η Ανθή Βούλγαρη. Πήγαν όλα καλά και νομίζω με το παιδί».
Για τη φημολογούμενη μετακίνηση του Κώστα Τσουρού ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σχολίασε:
«Δε θέλω να πω για άλλους συναδέλφους. Αυτά ξέρετε ότι ανακοινώνονται από τα κανάλια και από τους ίδιους. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε αυτή τη λογική».
