Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σταμάτης Μαλέλης για την κατάθλιψη: “Έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου γιατί φοβήθηκα να πάω σε έναν ειδικό, για το τι θα πουν οι άλλοι”

Ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης μιλά ανοιχτά για τη μάχη του με την κατάθλιψη και την ανάγκη να σπάσει κανείς το στίγμα της ψυχικής υγείας

Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια τόσο για την πορεία της τηλεοπτικής του καριέρας όσο και για τη δύσκολη προσωπική του μάχη με την κατάθλιψη. Με συγκίνηση και αληθινή διάθεση να σπάσει τα ταμπού γύρω από την ψυχική υγεία, αποκάλυψε πως έχασε μια δεκαετία από τη ζωή του λόγω του φόβου και της ντροπής να ζητήσει βοήθεια.

Ο Σταμάτης Μαλέλης για την αναγέννηση του MEGA: “Ένα μαύρο 4 χρόνων που έγινε πρώτο”
«Ο τηλεθεατής θέλει μία καθαρή φωνή και του τη δώσαμε, και με ρίσκο, με χτυπήματα, προσπάθειες. Νομίζω έχουμε επιβραβευτεί, γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο ότι το δελτίο ειδήσεων του MEGA είναι πρώτο», δήλωσε ο Μαλέλης με περηφάνια. Αναφερόμενος στην πρόκληση να φέρει το κανάλι πίσω στην κορυφή, εξήγησε πως το MEGA ξεκίνησε ξανά από το «μαύρο» που κράτησε τέσσερα χρόνια και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. «Το δελτίο είναι ομάδα. Το πρώτο πράγμα που κάνεις σ’ ένα δελτίο ειδήσεων είναι να δεις τη στρατηγική του και να το στήσεις σωστά», συμπλήρωσε ο Σταμάτης Μαλέλης, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και των σωστών επιλογών, όπως αυτή της Ράνιας Τζίμα, που έχει κάνει το δελτίο να ξεχωρίζει.

Για την τηλεόραση της νέας εποχής: “Η επόμενη μέρα είναι του κινητού”
Ο Σταμάτης Μαλέλης δεν δίστασε να αναφερθεί και στις αλλαγές που φέρνει η τεχνολογία στην ενημέρωση: «Η τηλεόραση δεν τελειώνει, είναι περιεχόμενο. Τώρα πού θα βλέπεις την ατάκα, είναι άλλο πράγμα… Η επόμενη ημέρα είναι του κινητού, θα επιλέγουμε τις ειδήσεις που θέλουμε να δούμε». Παρ’ όλα αυτά, τόνισε πως η τηλεόραση για εκείνον παραμένει ένα ασφαλές καταφύγιο και μία «αγκαλιά».

Για την πρόταση που δεν έγινε πραγματικότητα: “Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου μαζί”

Σε μια αποκάλυψη που σίγουρα θα συζητηθεί, ο Σταμάτης Μαλέλης αποκάλυψε πως είχε προτείνει να κάνουν μαζί εκπομπή ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου, μία πρόταση που και οι δύο απέρριψαν. «Πιστεύω αυτό το δελτίο θα ήταν ακαταμάχητο», σημείωσε, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή για μελλοντικές συνεργασίες.

Η προσωπική μάχη του Σταμάτη Μαλέλη με την κατάθλιψη: “Έχασα 10 χρόνια γιατί φοβήθηκα τι θα πουν οι άλλοι”

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Μαλέλης μίλησε για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής του: «Κατάθλιψη έπαθα στα 30 μου, όταν ήμουν διευθυντής ειδήσεων. Έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου γιατί φοβήθηκα να πάω σε έναν ειδικό, φοβήθηκα τι θα πουν. Ήταν η ανασφάλεια του πώς θα με αντιμετωπίσουν». Σήμερα ο Σταμάτης Μαλέλλης νιώθει ότι έχει βρει την ισορροπία του και είναι ευτυχισμένος: «Βλέπω την εγγονή μου και χαμογελάω. Όταν είσαι καλά, πρέπει να είσαι ισορροπημένος και στη ζωή σου, να ξέρεις τι θέλεις. Είναι δύσκολο, πρέπει να το κερδίσεις μέσα από αντιθέσεις. Αν δεν ζήσεις το σκοτάδι, δεν βγαίνεις στο φως».

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί