Ο Tόνι Κονταξάκης μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» για την Κλαυδία και έκανε μια αποκάλυψη για την Έλενα Παπαρίζου.
«Θυμάμαι, 17 χρονών νομίζω, είχε έρθει στις οντισιόν του “The Voice” – τότε ήμουν μουσικός διευθυντής – με ένα πιάνο μόνο. Μπαίνει μέσα, της λέω “τι θες να πεις;”. Μου λέει το “Roxanne” από το συγκρότημα The Police. Ανοίγει το στόμα της και μένω πραγματικά με το στόμα ανοιχτό. Δεν έχω ξανακούσει τέτοιο πράγμα» είπε αρχικά ο μουσικός.
Στη συνέχεια, ο Tόνι Κονταξάκης αποκάλυψε ότι η Κλαυδία, μετά τη συμμετοχή της στο «Voice», σπούδασε στο ωδείο του: «Μετά το Voice η Κλαυδία σπούδασε στο ωδείο μου. Η Έλενα Παπαρίζου πλήρωσε την υποτροφία της, αλλά δεν της το είπε ποτέ. Και μετά της έδωσα εγώ άλλη μία χρονιά, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτό το μακρινό ταξίδι από τον Ασπρόπυργο στο Παλαιό Φάληρο».
Και σε άλλο σημείο ανέφερε για την εμφάνισή της στη Eurovision: «Εκ του αποτελέσματος, η Κλαυδία ένωσε όλη την Ελλάδα με το τραγούδι της, γιατί στην αρχή… δίχασε την Ελλάδα. Πάντα γκρινιάζουμε. Η Eurovision είναι ένα όχημα – και για καλούς καλλιτέχνες να πάνε εκεί που πρέπει».
