Το πρωί της Πέμπτης στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του συζήτησαν για την Κλαυδία και την αποψινή της συμμετοχή στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2025.
Ο παρουσιαστής σχολίασε και το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει την αλλαγή του φορέματος της Κλαυδίας στα τελευταία δευτερόλεπτα της «Αστερομάτας».
«Φανταστικό το σκηνικό που έχει στήσει ο Φωκάς Ευαγγελινός, με το καλώδιο που δεν θα φαίνεται στην τηλεόραση και η εντυπωσιακή αλλαγή της Klavdia με το μαύρο και το άσπρο φόρεμα. Πραγματικά είναι απολαυστικό» παραδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αρχικά δεν είχε καλή άποψη για την σκηνοθεσία του τραγουδιού πάνω στην σκηνή της Eurovision 2025.
«Το κανονικό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είδατε. Διότι, δεν φαίνεται τίποτα από τον διάδρομο πίσω, είναι μια κατασκευή του Φωκά για να εξυπηρετήσει την είσοδο και τους χορευτές, δεν φαίνεται το καλώδιο και το αμφάς που δείχνει την Klavdia είναι πιο εντυπωσιακό ως πλάνο, είναι σαν να αιωρείται στην αρχή, ανεβαίνει στον βράχο και στο τέλος γίνεται η αποκάλυψη, πέφτει μαύρο και ξαναβγαίνει με λευκό φόρεμα. Καμιά φορά πρέπει να περιμένεις μέχρι να μιλήσεις. Το παίρνω πίσω! Για το μέγεθος του βράχο έχω διαφωνία, πιστεύω ότι είναι μικρός για το σκηνικό, όμως και το καλώδιο δεν φαίνεται και η γέφυρα και τελικά το αποτέλεσμα, είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περιμέναμε και νομίζαμε, βλέποντας τα πρώτα 30”» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.
«Για τη φωνή δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Δεν είναι ένα συνηθισμένο eurovisionικό τραγούδι, με χαζομαρούλες, είναι πιο ψαγμένο… Πρέπει να είσαι κομπλεξικός για να μη βλέπεις το αποτέλεσμα και από την άλλη πρέπει κι αυτοί που τους κάνουμε κριτική, να καταλάβουν ότι είναι δεκτή, χωρίς κριτική δεν γίνεσαι καλύτερος. Ήταν πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα» είπε κλείνοντας το θέμα.