Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε συνέντευξη στο podcast της Έλενας Παπίλα «Unblock» και απόσπασμα από την συζήτηση τους, προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην «Super Κατερίνα».
Ο κωμικός ηθοποιός και παρουσιαστής, θα μιλήσει για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα και για τον Θάνο Κιούση.
«Ξέρω τον λόγο που γίνεται το παιχνίδι. Είμαι 35 χρόνια στη showbiz. Για να ασχολούνται, πάει να πει ότι κάτι κάνω καλά. Έχω πικρία γιατί δεν ενοχλώ κανένα. μακάρι να μου έμοιαζαν σαν άνθρωπο, έχω βοηθήσει κόσμο» είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής και συνέχισε:
«Κάντε εσείς τη δουλειά σας καλά, να την κάνω κι εγώ. Βγαίνω και μιλώ πολύ σπάνια όταν υπερβαίνουν τα όρια που έχουν να κάνουν με το κοινό μου. Πάνε να περάσουν ότι ο Σεφερλής είναι ρατσιστής. Υπάρχει κάποιος που έχει φάει περισσότερο ρατσισμό από εμένα; Βλέπω δημοσιογράφους να ρωτάνε αν θα συνεργαζόσουν με τον Σεφερλή. Εγώ δεν κοροϊδεύω κανένα. Κάνω τύπους. Κανένας γκέι δεν έχει έρθει να μου πει πως έχει πρόβλημα. Ίσα ίσα μου λένε ότι είσαι ευφυέστατος και γελάμε».
Επίσης αναφέρθηκε και στον Θάνο Κιούση, ο οποίος ανέλαβε την παρουσίαση του «5×5» μετά την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης του ίδιου:
«Ο Θάνος Κιούσης είναι καλός στο 5×5. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα, δεν υπάρχει σύγκριση. Νομίζω ότι κι ο ίδιος είναι παγιδευμένος ανάμεσα σε αυτές τις δύο προσωπικότητες, την κανονική του και του Τόνι Σφήνου».
