Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρίνα Σπανού: “Είμαστε πολύ τυχεροί που η Μαρίνα Σάττι είναι ανάμεσά μας”

Θα πήγαινε στην Eurovision;

Η Μαρίνα Σπανού μίλησε στην κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι” για το bullying που δέχθηκε από συνάδελφό της όταν τραγουδούσε στον δρόμο, για τον λόγο που θα απέρριπτε την Eurovision, για τη Μαρίνα Σάττι και για το εάν θα τραγουδούσε στα μπουζούκια.

“Ξεκίνησα να τραγουδάω στον δρόμο, γιατί ήταν μία παρόρμηση της στιγμής. Εμπνεύστηκα από έναν μουσικό που έπαιζε στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Έτσι όπως είδα το σκηνικό και την Ακρόπολη από πίσω, είπα πως θέλω να είμαι εδώ. Ξεκίνησα να τραγουδάω στον δρόμο από 17 ετών. Τότε δεν φοβόμουν, τώρα δεν θα είχα το θράσος να τα κάνω. Ίσως επειδή είμαι πιο ψυλλιασμένη για το τι συμβαίνει στους δρόμους, με τους περαστικούς, για να βγω να τραγουδήσω εκεί έξω. Στην πρώτη μου επαφή με τον δρόμο, ένας αντίστοιχος μουσικός με έδιωξε από το μέρος του, αλλά είχα το πείσμα να το κάνω και μετακινήθηκα αλλού. Άρχισε να μου λέει ότι «εδώ είναι το μέρος μου, πού ήρθες να κάτσεις»”, είπε αρχικά η Μαρίνα Σπανού.

 

“Ο πατέρας μου στην αρχή φρίκαρε…”

Για το γεγονός ότι δεν επέλεξε ένα τηλεπαιχνίδι για να αναδείξει το ταλέντο της, η Μαρίνα Σπανού ανέφερε:

“Δεν με εξέφραζε να πάω σε ένα μουσικό reality. Ήθελα κάτι πιο άμεσο, να δω τον κόσμο στα μάτια”.

Για την υποστήριξη των γονιών της, η Μαρίνα Σπανού δήλωσε:

“Ο πατέρας μου στην αρχή φρίκαρε όταν του είπα ότι θα τραγουδήσω τον δρόμο. Ήμουν στην τρέλα των εξετάσεων με τις πανελλήνιες. Ο πατέρας μου ήταν πολύ υποστηρικτικός στην απόφασή μου να τραγουδήσω στον δρόμο, αλλά μου ζήτησε πρώτα να τελειώσω με τις πανελλήνιες. Και οι δύο γονείς μου είναι πολύ καλοί. Από τους γονείς μου, έχω πάρει την αγάπη, την τρυφερότητα, την φροντίδα, και μία πίστη στην ροή των πραγμάτων”.

 

“Δεν περίμενα ότι θα γίνω viral”

Η Μαρίνα Σπανού ανέφερε στη συνέχεια:

“Δεν περίμενα ότι θα γίνω viral. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Το γεγονός ότι το κομμάτι μου τραγουδιέται τόσο πολύ, μου δημιουργεί τρομερή χαρά και ένα μικρό άγχος για το επόμενο βήμα. Προτείνω σε φίλους μου που θέλουν να ξεκινήσουν το τραγούδι, να αρχίσουν από τον δρόμο. Στην νέα γενιά έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες από παντού, και δεν ξέρουμε από πού να πιαστούμε. Εγώ λέω από τα μάτια, βγες έξω και τραγούδα”.

Για τον έρωτα και το φλερτ, η Μαρίνα Σπανού τόνισε:

“Στην δική μου παρέα ερωτευόμαστε με γράμματα, με βλέμματα και με φλερτ. Όλα αυτά που πιστεύουμε ότι έχουν ξεχαστεί, αλλά τελικά υπάρχουν. Για μένα ο έρωτας είναι δύναμη και δημιουργία για την ίδια την ζωή, όχι μόνο για την μουσική. Με καίει ο έρωτας”.

Για τα μπουζούκια, η Μαρίνα Σπανού είπε:

“Δεν έχει τύχει να πάω στα μπουζούκια, δεν μου αρέσει πολύ δυνατά η μουσική. Μπορεί να πήγαινα να τραγουδήσω στα μπουζούκια. Αυτή την στιγμή ίσως δεν θέλω να αφήσω στην άκρη αυτό που έχω οραματιστεί για τον εαυτό μου”.

 

“Θα είχα πολύ άγχος να πάω στην Eurovision”

Για την Eurovision, η Μαρίνα Σπανού υπογράμμισε:

“Θα είχα πολύ άγχος να πάω στην Eurovision. Η Μαρίνα Σάττι μάλλον είχε το ίδιο και είναι λογικό. Η Μαρίνα Σάττι είναι μία σπουδαία καλλιτέχνιδα. Είμαστε πολύ τυχεροί που είναι ανάμεσά μας και δεν έχει φύγει ακόμη σε όλον τον κόσμο, ενώ θα μπορούσε. Η Μαρίνα Σάττι έχει κάνει μία τρομερή εκπαίδευση αλλά έχει και…άστρο”.

Για τα επαγγελματικά της η αγαπημένη νεαρή τραγουδίστρια ανέφερε:

“Το φετινό καλοκαίρι θα κάνω περιοδεία σε αγαπημένες πόλεις της Ελλάδος και θα μαζέψω θάλασσα για την επόμενη χρονιά”.
Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου