Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Δεν μπορούμε τώρα να κατηγορούμε μία σκάλα που έχει κάνει καριέρα σκάλας”

“Κάποιος να την πάρει από εκεί που βρίσκεται, να την κλείσει κάπου για να τη θεραπεύσει”

Το πρωί της Τρίτης στις “Ρόμπες” του “Πρωίαν σε είδον”, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά ασχολήθηκαν με το πολυσυζητημένο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον ξυλοδαρμό του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα προς τη σύζυγό του.

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, αν και δεν ονομάτισε πρόσωπα και καταστάσεις, ήταν σαφής μέσα από τον λόγο του πως αναφερόταν στην επίμαχη ατάκα της Ζήνας Κουτσελίνη, που κατακρίθηκε εντόνως, καθώς και στο σχόλιο περί “ανδρικής συμπεριφοράς” που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για το συγκεκριμένο περιστατικό βίας.

“Έχω ένα πρόβλημα. Αυτή τη σκάλα που έχουμε εδώ τη φοβάμαι. Μπορεί να είναι υπεύθυνη για μώλωπες, κατάγματα” είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά στην αρχή του σατιρικού σκετς.

 

Δείτε επίσης: Η Ζήνα Κουτσελίνη με δάκρυα στα μάτια: “Η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια, αυτό με προσβάλλει”

 

“Όλοι της έχουμε εμπιστοσύνη αυτής της σκάλας, είναι χρόνια εδώ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν εσύ δεν χρησιμοποιείς σωστά τη σκάλα. Γιατί αν πάθεις κάτι σε αυτή τη σκάλα, εύκολα μπορεί να σου ζητήσει συγνώμη και όλα να τελειώσουν. Είναι μία αντρίκια συμπεριφορά εκ μέρους της σκάλας” απάντησε με νόημα ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

“Θα πει συγνώμη και όλα θα τελειώσουν. Δεν μπορούμε τώρα να κατηγορούμε μία σκάλα που έχει κάνει καριέρα σκάλας. Έχει ανέβει τα σκαλιά της επιτυχίας και δεν έχει φτάσει πολύ ψηλά. Δεν μπορείς εσύ να την κατακρημνίσεις έτσι. Μία περίπτωση είναι αυτή, υπάρχει κι άλλη;” συνέχισε στο σχόλιό του ο παρουσιαστής.

“Τότε τι να κάνουμε; Να την κλείσουμε τη σκάλα; Ας κλείσει αυτή η είσοδος και η έξοδος, παρακαλώ. Μπορείς τώρα να φύγεις με ασφάλεια” κατέληξε στο σχόλιό του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
 

“Κάποιος να την πάρει από εκεί που βρίσκεται, να την κλείσει κάπου για να τη θεραπεύσει”

Ιδιαίτερα καυστική κριτική άσκησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή το σχόλιο που έκανε εκείνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, αν και δεν αναφέρθηκε ονομαστικά, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τον τρόπο που χειρίστηκε η παρουσιάστρια το θέμα, όταν αναρωτήθηκε στον αέρα της εκπομπής της εάν πλήττεται η καριέρα του κατηγορούμενου δικηγόρου.

“Αυτό το παράδειγμα μου κάνει εμένα πολύ εντύπωση, γιατί μου δείχνει μία κοινωνία που είναι άλλα αντ’ άλλων χωρίς καμία αρχή, χωρίς καμία προσοχή. Επίσης, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το πόσο εύκολα παίρνουμε τη μεριά του θύτη και πόσο υστερικά μπορεί κάποιος τηλεοπτικά να υπερασπίζεται τον θύτη, ουρλιάζοντας, υστεριάζοντας, χωρίς να καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε μία υστερία” είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

“Αυτή η υστερία του να υπερασπιστείς έναν κακοποιητή, ομολογώντας ότι έχεις δεχτεί τέτοια βία στην οικογένειά σου ως παιδί, τι είναι αυτό; Γιατί δεν πάει κάποιος να βοηθηθεί; Πρέπει κάποιος να τη βοηθήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα. Να την πάρει από εκεί που βρίσκεται και δύο μήνες που θα πάει διακοπές να την πάει να την κλείσει κάπου και να μπορέσει να τη θεραπεύσει” τόνισε αιχμηρά ο παρουσιαστής.

“Αυτό φαίνεται πολλές φορές πολύ κακοποιητικότερο, δίνοντας το ελεύθερο στο κοινό. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Απαξιώνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, απαξιώνεται η ζωή του ανθρώπου λέγοντας πράγματα υποστηρικτικά για το πρόσωπο ενός κακοποιητή. Γι’ αυτό έχω αυτή την ένταση αυτή τη στιγμή και σου λέω να μείνουμε στο συγκεκριμένο παράδειγμα” συνέχισε στην τοποθέτησή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

“Μπαίνει μετά μέσα και η πατριαρχία και τα αντρίκια και τα παντελονάτα. Μιλάμε για τι; Για το αυτονόητο;” επισήμανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στη σχετική συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ της εκπομπής του.
Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου