Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δανάη Μπάρκα σε Γιώργο Κρικοριάν: “Έχεις κάνει ραντεβού με το Star;”

Δείτε τι είπε ο συνεργάτης της στον αέρα του “Πάμε Δανάη”

Ο Γιώργος Κρικοριάν, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, θα αποχωρήσει από το “Πάμε Δανάη” για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Έτσι το πρωί της Τρίτης, η Δανάη Μπάρκα τον ρώτησε στον αέρα της εκπομπής αν αληθεύουν οι φήμες ότι συζητάει με το “Breakfast @ Star”.

“Θα μας πεις αν έχεις κάνει ένα ραντεβού με το Star;” ρώτησε η παρουσιάστρια και ο Γιώργος Κρικοριάν άδραξε την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα:

“Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με το Star. Η αλήθεια είναι το είδα το δημοσίευμα και έχω δεχτεί και πάρα πολλά τηλέφωνα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν είναι κακό να δέχεται κάποιος προτάσεις, είναι κακό να γράφονται ψευδή δημοσιεύματα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα. Δεν το λέω αλαζονικά, αλλά μία επιτυχία αυτής εδώ της παρέας γιατί είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούνται παρέες, είναι πως ίσως ποτέ δεν έχουμε προσβάλει θελημένα και δεν έχουμε φέρει σε δύσκολη θέση άλλους ανθρώπους και αυτό το παίρνουμε ως επιτυχία ο καθένας μας ξεχωριστά” είπε ο Γιώργος Κρικοριάν.

 

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: “Πώς να μείνει το κορίτσι του χρόνου έτσι όπως του φέρεται;”

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου