Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αθώος για το αδίκημα του βιασμού ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος

Δείτε τις πληροφορίες

Αθώος ο πρώην σκηνοθέτης του “Σασμού”, Κώστας Κωστόπουλος, σύμφωνα με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Ο σκηνοθέτης είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό ηθοποιού το καλοκαίρι του 2010.

Στο άκουσμα της απόφασης το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ συγγενής από την πλευρά της καταγγέλλουσας φώναξε:

“Αίσχος! Δε λυπάστε τα 14χρόνια!”.

Την αθώωση του είχε εισηγηθεί στην αγόρευση του και ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Στέφανος Μπαξεβάνης:

“Δεν έχω βεβαιότητα εάν το έχει πράξει ή όχι. Δεν έχω κατασταλάξει. Δεν ήμουν και παρών. Έχω σοβαρές αμφιβολίες. Ένας αθώος που καταδικάζεται είναι υπόθεση όλων των έντιμων ανθρώπων. Θα προτείνω να οδηγηθείτε σε αθωωτική κρίση” είχε τονίσει ο εισαγγελέας και είχε προσθέσει πως “δεν αντέχουν στην κοινή λογική” τα όσα είχα καταθέσει η καταγγέλλουσα, τα οποία φαινόταν να μην είναι βιωματικά.

Από την πλευρά του, στην απολογία του, ο Κώστας Κωστόπουλος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε πως η καταγγέλλουσα λέει ψέματα.

Για το επίμαχο βράδυ ανέφερε πως είχαν κάποιες ερωτικές περιπτύξεις, ωστόσο, όταν η καταγγέλλουσα του είπε να σταματήσει, εκείνος το έπραξε.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου