Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: “Μη νομίζετε ότι μπαίνουμε στην εκπομπή, πατάμε ένα κουμπί και λέμε: η ζωή είναι ωραία”

“Δεν είναι δυνατόν! Τι φρίκη! Τι στιγμές ζούνε”

Το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της αναφέρθηκε στο συγκλονιστικό έγκλημα που συνέβη στην Ηλεία με θύμα δολοφονίας ένα 11χρονο κορίτσι και δράστη τον ίδιο της τον θείο.

“Τι κάνετε; Πώς είστε; Και εγώ έβλεπα δελτίο ξέρω… Μας έχει σοκάρει πάρα πολύ το γεγονός… Μιλάμε, πηγαίνουμε τις καταστάσεις αλλού, γιατί και εμείς με ένα σκοπό είμαστε εδώ, αλλά δεν μπορείς να… Ήμασταν τέσσερα άτομα στο καμαρίνι μου και λέγαμε «Δεν είναι δυνατόν! Τι φρίκη! Τι στιγμές ζούνε αυτοί οι άνθρωποι στην Ηλεία. Δεν ξέρω τι να πω για την οικογένεια και για όλο το περιβάλλον εκεί γιατί αυτό είναι ένα σοκ για όλους, όχι για την οικογένεια που το ζει, αλλά για όλους”.

 

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η απόφαση της παρουσιάστριας για την επόμενη σεζόν

 

Και πρόσθεσε:

“Μη νομίζετε ότι μπαίνουμε στην εκπομπή και πατάμε ένα κουμπί και λέμε «η ζωή είναι ωραία», αλλά πρέπει να δίνουμε και κάτι άλλο για να μπορούμε να βγαίνει το μυαλό μας από αυτά που βασανίζει τον καθένα μας…”.

“Ο καθένας από το σπίτι του κουβαλάει κάποια πράγματα που τα έχει μέσα στο μυαλό του. Προσπαθήστε να έχετε κοντά σας ανθρώπους που να σας δίνουν και λίγο το κάτι άλλον, που θα σας δώσουν και ένα χαμόγελο. Τα χαμόγελα κάνουν καλό, προσπαθήστε να τα αντλείτε από όποιον σας τα δίνει” κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου