Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: “Είμαι κατά της σεξουαλικής πράξης εκτός γάμου, δεν θεωρώ τον εαυτό μου ακροδεξιό”

“Αμάρτανα κι εγώ και εξακολουθώ να είμαι αμαρτωλός”

Το μεσημέρι της  Δευτέρας ο Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε στην εκπομπή “Tlive” για να μιλήσει μετά την επιτυχία του στις Ευρωεκλογές 2024.

Ο ηθοποιός και μοντέλο, μετά τη χθεσινή του εκλογή με το κόμμα «Νίκη», τόνισε για ακόμη μία φορά την αντίθεσή του ως προς την ομοφυλοφιλία και τις ερωτικές πράξεις εκτός γάμου.

“Θα ήθελα να πω κάτι. Παρατηρώντας πριν είδα μία κάρτα που δεν με εκφράζει προσωπικά, κατά λάθος μπήκε η «Νίκη» σε κάποια κόμματα που θεωρούνται ακροδεξιά. Ξέρω ότι δεν θα ήμουν εδώ, αν πίστευες ότι είμαι ένας εκπρόσωπος της άκρας δεξιάς. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ακροδεξιό” είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης.

“Δεν έχω πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, αλλά η ομοφυλοφιλική σεξουαλική πράξη, όπως και η ετεροφυλοφιλική ερωτική πράξη εκτός γάμου. Τα θεωρεί η Ορθοδοξία αμαρτία” σημείωσε αμέσως μετά ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Είμαι κι εγώ αμαρτωλός προφανώς. Αμάρτανα κι εγώ και εξακολουθώ να είμαι αμαρτωλός”.

“Μένει να αποδειχθεί τι μπορώ να προσφέρω στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο λόγος που επέλεξα να συστρατευθώ με τη Νίκη ήταν εξαρχής για να βοηθήσω το κίνημα και όχι να δω απαραίτητα τον εαυτό μου στην Ευρωβουλή” τόνισε σε άλλο σημείο ο Νίκος Αναδιώτης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου