Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Παπανώτας για Μαίρη Συνατσάκη: “Οι δικαιωματίστριες τελευταία μαζευτήκανε, γιατί;”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Την Δευτέρα το πρωί στο “Happy Day” ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη και την στάση που έχει αποφασίσει να κρατάει το τελευταίο διάστημα.

Ο δημοσιογράφος του Alpha, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της YouTuber άφησε αιχμές κάνοντας λόγο για “δικαιωματίστριες”.

“Ότι δηλαδή πρέπει όλοι να έχουν στην ατζέντα τους την ημερομηνία της πότε είναι τα γενέθλια της κόρης της Συνατσάκη, οπότε να μιλάνε για αυτήν μόνο εκτός περιόδου γενεθλίων;” σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

“Εγώ ακούω αυτό που λέει, γιατί κι εγώ κάθε φορά που έχω εμπλακεί σε κάποια παρεξήγηση, πρώτα θα πάρω τηλέφωνο και θα προσπαθήσω να βρω μια λύση παρά να απαντήσω δημόσια” επισήμανε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Από προσωπική εμπειρία, η Μαίρη είναι ένας άνθρωπος που θα σε πάρει τηλέφωνο, εμένα με έχει πάρει για κάποια τοποθέτησή μου. Τελικά έχει αποφασίσει ότι αυτό δεν της ταίριαζε” τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τότε ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε:

“Επειδή εδώ μας μίλησε πάλι για τα δικαιώματα, περίμενα κάτι πιο συγκεκριμένο από τις δικαιωματίστριες αλλά δεν το βλέπω… επομένως ασ’ το. Τελευταία λίγο μαζευτήκανε, γιατί; Ελπίζω να καταλαβαίνει η κυρία Συνατσάκη”.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου