Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη εξομολογείται στην Κυριακούλα Ραζίνη – “Πώς θα σε αφήσω;”

Η ανάρτησή της στο Instagram για το Προξενιό της Ιουλίας

Η δραματική σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας, ήταν εξαρχής πολλά υποσχόμενο και δεν πρόδωσε ούτε στο ελάχιστο τους τηλεθεατές που το παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Ένας Σαιξπηρικός έρωτας που έληξε άδοξα, αρκετή κακοποίηση τόσο σωματική όσο και ψυχική αλλά και ψέματα για το καλό θεωρητικά όλων μονοπωλούν την ιστορία.

Κάθε ήρωας έδωσε το δικό του στίγμα, έναν πολύπλευρο χαρακτήρα που προσαρμόζεται ανάλογα τις καταστάσεις.

Εξάλλου, δεν υπάρχει καλός και κακός! Οι άνθρωποι έχουν και τα δύο μέσα τους και αναλόγως τις συνθήκες πράττουν.

Κάπως έτσι είναι και η Κυριακούλα Ραζίνη. Φαινομενικά μοιάζει σκληρή, απόλυτη, ακόμη και την κόρη της είχε διώξει από το σπίτι και δεν τη δεχόταν πίσω.

Όμως, η ιστορία της έδειξε ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία και η καρδιά της μαλάκωσε ακόμη και απέναντι στη Στάσα Σκούταρη που ήταν η αιώνια εχθρός της.

Το φινάλε της σειράς πλησιάζει και η Πέγκυ Τρικαλιώτη θέλησε να πει δύο τρυφερά λόγια για τον χαρακτήρα που την συντρόφευσε αυτή τη σεζόν.

«Κυριακούλα μου… πλησιάζουμε προς το τέλος της σειράς και πως θα σε αφήσω δεν ξέρω….πόσο άλλη έγινες…πόσο διαφορετική από εμένα…μέσα και έξω…πόση χαρά μου πρόσφερες…χωρίς να το καταλαβαίνω…και πόσο αβίαστα μου εμφανιζόσουν κάθε φορά που έμπαινα στα ρούχα σου…πρέπει να προετοιμάζομαι λοιπόν σιγά σιγά ότι θα σου πω «αντίο»….για λίγο ακόμα θα συνεχίσουμε η μια μέσα στην άλλη να προχωράμε… @nikosapeiranthitis @andreasmorfonios #nikoskalaras @pantelis_mantzanas @stellamanola68 @domnikivasiageorgi @natali_mylona @mariargeo @giannis_chilis @vicky_aggeli …. φυσικά δεν τελειώνει η λίστα μόνο κάποιοι από τους βασικούς ανθρώπους που είναι εκεί για εμάς κάθε μέρα…σε όλο αυτό…και τόσοι άλλοι αθέατοι ήρωες…».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου