Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Γιάννης Σεβδιλάκης έκανε πρόταση γάμου στην Σοφία Κουρτίδου στην σκηνή του J2US: Η τραγουδίστρια είπε το «ναι»

Στο πλατό ήταν και οι γονείς τους- Συγκινήθηκαν κριτές και κοινό

Άφωνους άφησε τους το κοινό και τους κριτές του J2US ο Γιάννης Σεβδικαλής με τη συγκινητική πρόταση γάμου που έκανε στην Σοφία Κουρτίδου στη σκηνή του σόου!





Το ζευγάρι ερμήνευσε το Just The Way You Are και συγκίνησε ενώ μετά το τέλος της εμφάνισής τους ο Γιάννης Σεβδικαλής γονάτισε και ζήτησε από τη Σοφία Κουρτίδου να τον παντρευτεί!




Η ίδια, φυσικά είπε το μεγάλο «ναι», ενώ στο πλατό του J2US βρίσκονταν και οι γονείς της, από τους οποίους είχε ζητήσει το χέρι της την προηγούμενη ημέρα ο Γιάννης Σεβδικαλής.

Nα δώσουμε την ευχή μας στα παιδιά. Είμαστε πολύ συγκινημένοι. Τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο! ανέφερε η μητέρα της Σοφίας Κουρτίδου ενώ στη συνέχεια ο πατέρας της είπε χιουμοριστικά: Γιάννη, να προσέχεις το κορίτσι μου! Είναι από τον Έβρο να ξέρεις!».

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Σοφία γιατί μετά από πολλά που έχουμε περάσει κατάφερε να βρει ο γιος μου το άλλο του μισό», είπε συγκινημένη η μητέρα του Γιάννη Σεβδικαλή.




Στη συνέχει οι κριτές πήραν τον λόγο στέλνοντας τις πιο τρυφερές ευχές στο ζευγάρι!

«Η αληθινή και ουσιαστική αγάπη πάντα συγκινεί. Παιδιά έχετε τις ευχές όλων μας!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Μας συγκινήσατε πάρα πολύ! Πιαστήκαμε χέρι-χέρι με τη Βίκυ και λέγαμε εμείς τώρα γιατί κλαίμε αυτοί παντρεύονται αλλά εμείς γιατί; Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο, αλήθεια να έχετε μεταξύ σας παιδιά και σεβασμό και επικοινωνία», είπε στο ζευγάρι η Δέσποινα Βανδή.

«Ανθόσπαρτος ο βίος να μέσα στη ευτυχία και το φως μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής.



Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου