Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ζωή Παπαδοπούλου: “Το επόμενο βήμα ήταν πολύ δύσκολο, χάθηκα, δεν ήξερα προς τα που να πάω”

“Πελάγωσα τότε, ένιωθα κι ένα δέος. Δεν είναι εύκολο πράγμα να συναντάς το πρότυπο σου” εξομολογήθηκε η Ζωή Παπαδοπούλου

Η Ζωή Παπαδοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη μαζί με τον μουσικό της παρτενέρ στο J2US, Μανώλη Κλωνάρη. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μίλησε για τη γνωριμία με την Χαρούλα Αλεξίου και το συναισθηματικό της πελάγωμα μετά την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου.

Πως εξελίχθηκε σε μια τόσο στενή φιλία η συνεργασία σου με τη Χαρούλα Αλεξίου;

Με τη Χαρούλα περπατήσαμε μαζί πολλά μονοπάτια. Το 2004 ξεκίνησε η συνεργασία μας επί σκηνής και διήρκεσε σχεδόν τρία χρόνια. Σε εκείνο το διάστημα αποφάσισε να γίνει η παραγωγός του πρώτου μου δίσκου. Είχαμε κι ένα ντουέτο μαζί. Ήταν σπουδαίο όλο αυτό. Όμως, μετά από εκείνο τον πρώτο δίσκο, το επόμενο βήμα για μένα ήταν πολύ δύσκολο. Χάθηκα. Δεν ήξερα προς τα που να πάω. Όταν στο ξεκίνημα σου έχεις αυτό το όνομα δίπλα σου, χρειάζεσαι και στη συνέχεια τη συμβολή ενός ανθρώπου που γνωρίζει το αντικείμενο. Συνέπεσε τότε και η αλλαγή πολλών πραγμάτων στη δισκογραφία. Η επαγγελματική μας σχέση λοιπόν πέρασε από διάφορα στάδια που είχαν να κάνουν με τη δουλειά. Η σχέση μας έγινε πιο ζεστή και πιο άμεση τα τελευταία χρόνια.

Πελάγωσες δηλαδή τότε στο δισκογραφικό σου ξεκίνημα;

Έτσι ήταν πραγματικά. Ένιωθα κι ένα δέος. Δεν είναι εύκολο πράγμα να συναντάς το πρότυπο σου. Όμως, αυτό ήξερα, αυτό έκανα. Αλλά η σχέση μας πια με τη Χαρούλα είναι οικογενειακή. Είναι μια τεράστια καλλιτεχνική προσωπικότητα και ταυτόχρονα ένας από τους πιο απλούς και ωραίους ανθρώπους που έχω συναντήσει στη ζωή μου.

Θέλεις να κάνεις παρέα μαζί της. Είναι από τα πιο ζεστά πλάσματα που έχω γνωρίσει, με απίστευτη ευφυία και χιούμορ. Η Χαρούλα έχει και έναν καλλιτεχνικό τρόπο να ζει. Σε εμπνέει και χωρίς να χρειάζεται να κάνει πολλά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου