Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλης Θωμόπουλος για Φιλιππίδη: “Δεν μπορείς να προβλέψεις το πώς θα δεχτεί το κοινό την επιστροφή του”

Τι είπε για τον Σάκη Μπουλά;

Ο Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε στην κάμερα της “Super Κατερίνα” για την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Σάκη Μπουλά, την σειρά “Στα Σύνορα” και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί.

Αρχικά είπε για το metoo:

“Αυτές οι νοοτροπίες είναι παντού σε όλες τις δουλειές. Μην κοροϊδευόμαστε. Κάποια στιγμή είχα πάει καλεσμένος σε μία εκπομπή κι ένας δημοσιογράφος, ο οποίος την περίοδο που είχε συμβεί ένα αντίστοιχο περιστατικό στον χώρο μας, ήταν ζευγάρι με μία κοπέλα που το έζησε. Στο διάλειμμα τον ρώτησα «εσύ δεν το έζησες σπίτι σου αυτό και δεν το ξέρεις; Τότε γιατί ρωτάτε εμάς κι εσύ το έζησες με τη σύντροφό σου και δεν βγαίνεις να το πεις;» . Μου είπε «θα δημιουργήσω προβλήματα». Δεν είναι μόνο η στάση αυτού που το τραβάει, είναι κι οι άνθρωποι που ήξεραν, ήταν δίπλα κι έκαναν τους Κινέζους”.

 

“Δεν βοηθάει να παίρνεις το κεφάλι κάποιου”

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη:

“Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος του θεάτρου και πιστεύω πως θα βρει έναν τρόπο να είναι εκεί. Υπάρχει κάποιος κόσμος που θέλει να δει τον Πέτρο κι υπάρχει κόσμος που αντιδρά. Ο καθένας μπορεί να πατήσει επάνω στα λάθη του με ειλικρινή συγγνώμη. Δεν βοηθάει να παίρνεις το κεφάλι κάποιου. Και το δικαστήριο να αποφασίσει κάτι, δεν σημαίνει πως είναι έτσι, είτε αποφασίσει θετικά είτε αρνητικά δεν σημαίνει ότι είναι η αλήθεια”.

 

“Ήταν δύσκολα τα βράδια του”

Για τον Σάκη Μπουλά, ανέφερε:

“Είναι ένας πρίγκιπας κι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός. Από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι είχε τον καρκίνο κι ήταν δύσκολα τα βράδια του, υπήρχε μία παρέα και μέσα σε αυτούς ήμουν κι εγώ και πηγαίναμε κάθε βράδυ να του κάνουμε παρέα. Μία από τις τελευταίες φορές πήγα να τον δω στο νοσοκομείο το βραδάκι αργά και τον ρώτησα τι κάνει. Μου είπε γελαστά: τι να κάνω; Πεθαίνω. Είχε αίσθηση του πράγματος”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου