Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λίτσα Πατέρα για το “Πρωινό”: “Δεν είμαι ικανοποιημένη με τη διάρκεια των ζωδίων στην εκπομπή”

“Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για υπογραφές”

Δηλώσεις στην κάμερα του “Πριωνό Σουσου” έκανε η Λίτσα Πατέρα για τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μπέττυ Μαγγίρα και την Φαίη Σκορδά αλλά και την την παρουσία της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

“Ακόμη δεν έχει καθοριστεί τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, είμαστε καλά. Εγώ πάντα…ΑΝΤ1. Αυτό τον καιρό γίνονται ακόμα συζητήσεις και με βάση αυτές τις συζητήσεις θα ξέρουμε το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για υπογραφές” δήλωσε η Λίτσα Πατέρα και συνέχισε παρακάτω:

“Δεν πιστεύω ότι η Μπέττυ Μαγγίρα θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα την επόμενη σεζόν. Η Μπέττυ είναι άλλο πράγμα και ο Γιώργος άλλο πράγμα. Δεν νομίζω ότι θα τους δούμε μαζί”.

 

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα: Η Ελένη Μενεγάκη είναι στο αίμα μου, είναι πάρα πολύ άξιο πλάσμα

 

“Δεν είμαι ικανοποιημένη με τη διάρκεια των ζωδίων στην εκπομπή. Ο καθένας ξέρει τι θα κάνει στην εκπομπή του, εγώ ξέρω τι θα έπρεπε να πω. Επειδή λοιπόν, απευθύνομαι στον κόσμο και πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό που κάνω, η ώρα δεν μου φτάνει, αλλά δεν πειράζει γιατί έχω και το περιοδικό και διαβάζουν και από εκεί” κατέληξε η Λίτσα Πατέρα.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου