Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δανάη Μπάρκα: “Τι να πούμε κι εμείς; Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάς για σχοινί;”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στο “Πάμε Δανάη” σχολίασαν το γεγονός πως γίνοται πολλά σενάρια για τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα τηλεοπτικά πρόσωπα και το πόσο ενδιαφέρει τον κόσμο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα για το τηλεοπτικό της μέλλον, ο Άρης Καβατζίκης εξέφρασε την άποψή του για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ η Δανάη Μπάρκα έκανε το δικό της ιδιαίτερο σχόλιο.

“Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στους δύο μήνες της εκπομπής –το έχουμε πάθει κι εμείς αυτό- έχει αρχίσει να συζητιέται το αν θα αντικατασταθεί αυτή η εκπομπή; Τα κανάλια πρέπει να δώσουν λίγο χώρο και χρόνο και να κάνουν βελτιωτικές κινήσεις” είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Ο Γιώργος Κρικοριάν ρώτησε:

“Θεωρείς ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, στο χώρο μας, που χαίρονται με το να σταματήσει ή να έχει προβλήματα μία εκπομπή;”.

Ο Άρης Καβατζίκης απάντησε:

“Έχω μία τηλεκριτικό στο μυαλό μου που χαίρεται με το κακό των άλλων. Και μόνο αυτό μεταφέρει. Είναι πραγματικά χαιρέκακη”.

Α.Κ.: Είναι κρίμα να γίνεται όλο αυτό το πράγμα για την Μπέττυ και την κατανοούμε απόλυτα.

Δ.ΜΠ.: Εμείς το ζούμε τέσσερα χρόνια.

Α.Κ.: Είναι οδυνηρό. Και από τους τρεις μήνες έλεγαν οι έγκυροι τηλεκρτικοί ότι θα αντικατασταθεί η Μπέττυ, θα φύγει, θα αλλάξει, θα έρθει ο άλλος. Είναι θλιβερό αυτό.

Δ.ΜΠ.: Είναι κρίμα και το σημαντικό είναι να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα ψύχραιμα και με χιούμορ. Τέλος πάντων, πολύς ντόρος. Τι να πούμε κι εμείς; Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάς για σχοινί; Δεν μιλάς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου