Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το πρωί της Δευτέρας 20/5 βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον τάφο του Κώστα Βουτσά, μετά από ζημιές που υπέστη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η “Super Κατερίνα” έδειξε πλάνα από τις ζημιές που υπέστη ο τάφος και σε επικοινωνία με την πρώην σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού, Εύη Καραγιάννη, η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη

“Είμαι στην κυριολεξία σοκαρισμένη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό και γιατί. Θα επικοινωνήσω άμεσα με το κοιμητήριο των Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Έχει λίγο διάστημα που δεν βρέθηκα στον τάφο του. Τώρα θα πάω για το μνημόσυνό του, που του κάνω και στην Καβάλα. Βρίσκεται πάντα κοντά σε εμένα και στον Άνθιμο. Είμαι πραγματικά σοκαρισμένη. Πρέπει οπωσδήποτε να μάθουμε για τον Κώστα μας. Είναι φοβερό γιατί χθες το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντα μου δίνει μηνύματα. Αυτό είναι μεγάλη βεβήλωση” ανέφερε η Εύη Καραγιάννη.

Και συνέχισε:

“Το τρομερό είναι ότι εχθές το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη”.

Πληροφορίες από την εκπομπή, θέλουν τις ζημιές να έχουν προκληθεί μετά από διεργασίες εκταφής που έγιναν δίπλα από τον τάφο του Κώστα Βουτσά.

Αργότερα, η αδερφή του ηθοποιού, Νίτσα Σταματοπούλου, εμφανίστηκε αναστατωμένη για το τι συνέβη.

“Ήταν ιεροσυλία αυτό που έγινε, είναι δυνατόν να σπας τον τάφο ενός ανθρώπου, όποιος κι αν είναι αυτός” είπε, μεταξύ άλλων.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου