Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Λέχου: “Ίσως γι΄αυτό δεν έκανα παιδιά, ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με εμένα…”

Και η αναφορά στον σύζυγό της

Στον καναπέ της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι κάθισε η Κατερίνα Λέχου και σχολίασε τα κατάλοιπα αναχρονιστικών εποχών που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία μέχρι σήμερα ενώ μίλησε και για τα βαθιά συναισθήματα που τη δένουν με τον σύζυγό της.

Ορμώμενη από τη συμμετοχή της στη Μάγισσα και την έρευνά της σε πατριαρχικά στερεότυπα για να διεισδύσει στον ρόλο της διέκρινε ότι κατάλοιπα των παλιών εποχών που θέλουν τη γυναίκα σε υποδεέστερη θέση συνεχίζονται με τραγικές συνέπειες που οδηγούν σε μία εφιαλτική πραγματικότητα.

«Με θλίψη βλέπω ότι το πνεύμα μας δεν εξελίσσεται και πάρα πολλά αρνητικά πράγματα είναι καταγεγραμμένα στο DNA μας και δεν μπορούν να ξεριζωθούν.

Θέλει ενδοσκόπηση, αλλαγή εξ βάθρων της παιδείας. Πιστεύω στην παιδεία και δεν εννοώ τα σχολεία».

«Ίσως γι΄αυτό δεν έκανα παιδιά, ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με εμένα, στο τι θα τους εμφυσήσω και ότι όλο το γύρω είναι δύσκολο. Το να είσαι γονέας είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα» ανέφερε αρχικά.

Μίλησε στη συνέχεια για την αγάπη που τη συνδέει με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη, και εξήγησε γιατί δεν της αρέσει η λέξη «έρωτας».

«Αγάπη είναι, σύνδεση, είναι συγγένεια, είναι απόφαση ότι εγώ θέλω να περπατήσουμε μαζί αυτό το μονοπάτι. Ο έρωτας είναι κάτι εφήμερο, αλλάζει μορφές. Λίγο και δεν μ΄αρέσει κιόλας η λέξη».

«Μ΄αρέσουν άλλες λέξεις περισσότερο το χωράω, σέβομαι, εκτιμώ κάποιον, έχουν άλλο ειδικό βάρος αυτές οι λέξεις από το να πεις “είμαι ερωτευμένη με κάποιον”» τόνισε η γνωστή ηθοποιός




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου