Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Σκορδά για Ανδρέα Μικρούτσικο: “Είναι κάτι που δεν θα αποτυπωθεί τηλεοπτικά ποτέ”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο “Fays Time” αναφέρθηκαν στο επίμαχο σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο προηγούμενο live του “TV Queen“.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της παρουσιάστριας του ριάλιτι show, Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία εξέφρασε την αμηχανία της για το περιστατικό στον αέρα του ΟΡΕΝ.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε:

“Θέλω να ψάχνω να βρω δικαιολογίες στους ανθρώπους, πόσο μάλλον στον Ανδρέα Μικρούτσικο που είναι αυτός που είναι και τον αγαπάμε. Σίγουρα έφερε σε δύσκολη θέση αυτό το κορίτσι αλλά ίσως έτσι την προετοίμασε για μία δύσκολη τηλεοπτική στιγμή που μπορεί να της έρθει στη συνέχεια. Ο Ανδρέας είναι δαιμόνιος και θα μπορούσε να τη δοκιμάζει έτσι. Μπορεί να κρατάει κάτι για κάθε live. Το σκεφτήκαμε όλοι πάντως βλέποντας το μακρινό πλάνο”.

 

Δείτε επίσης: “Tv Queen” – Ανδρέας Μικρούτσικος: “Εσύ που φοράς μίνι, βλέπω παραπέρα από αυτό που βλέπω εδώ”

 

Η Φαίη Σκορδά τότε σχολίασε:

“Ρεαλιστικά είναι κάτι που δεν θα αποτυπωθεί τηλεοπτικά ποτέ. Εγώ δεν το σκέφτηκα ποτέ αυτό. Έχει να κάνει τότε με το πώς σκέφτεται κάποιος” και είπε κλείνοντας:

“Τηλεοπτικά πάντως – ξαναλέω – δεν υπάρχει φόβος για οτιδήποτε, ώστε να υπάρχει μία δεύτερη σκέψη σε έναν στυλίστα ως προς το πώς θα ντύσει μία παρουσιάστρια. Το χειρότερο που μου έχει τύχει είναι να είναι μαύρο το πάτωμα και να φαίνεται μικρό και σκοτεινό το πλατό, οπότε μια χαρά είναι το πάτωμά τους. Μου έχει τύχει και το βάφαμε μέσα σε ένα βράδυ το πάτωμα. Συμβαίνουν κι αυτά, κατά λάθος έγινε”.




 

Δείτε ακόμη: Ετεοκλής Παύλου κατά Μικρούτσικου: “Λάθος τηλεοπτική στιγμή, φεύγει από τα όρια του χιούμορ”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου