Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Σκορδά σε Λάμπρο Κωνσταντάρα: “Καταλαβαίνεις ότι γυρνάς τα μυαλά όλων μας;”

Τι συνέβη;

Το μεσημέρι της Τρίτης στο “Fays Time” επικράτησε ένταση ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της, κατά την διάρκεια της συζήτησης για τα παραλειπόμενα της φετινής Eurovision, μεταξύ των οποίων ήταν και η στάση της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον Β’ Ημιτελικό.

“Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι η ΕΡΤ δεν πρόκειται να ασχοληθεί και να βγάλει καμία επίσημη ανακοίνωση για αυτό. Τότε γιατί πήγαν εκεί; Εδώ ασχολήθηκαν ακόμα και Μέσα του εξωτερικού” είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον Αντώνη Καρατζίκο να σημειώνει πως πρόκειται για συνήθη τακτική της Δημόσιας Τηλεόρασης.

“Ο κύριος Μαρινάκης πάντως έκανε σχόλιο για αυτό, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι υπήρξε μία ενόχληση. Το πήγε μάλιστα και ένα βήμα παρακάτω, αναφερόμενος στη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι” παρατήρησε ο Άγγελος Βουράκης.

“Μην επιλέγουμε τις φράσεις του. Ο κύριος Μαρινάκης ξεκίνησε λέγοντας ότι δεν ασκούμε πολιτική με τη Eurovision και στη συνέχεια έκανε ένα προσωπικό σχόλιο. Οι χορευτές απάντησαν μέσα από τα social media. Από πού θέλατε να γίνει η επανόρθωση;” επισήμανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από την πλευρά του, με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά στα λεγόμενά του.

“Περίμενε λίγο να συζητήσουμε. Τότε ας τους άφηναν να πάνε μόνοι τους. Εγώ δεν πιστεύω ούτε δέχομαι ότι η Μαρίνα Σάττι ήταν κουρασμένοι και ότι τα λεγόμενα των χορευτών παρερμηνεύτηκαν. Έβγαλε η ΕΡΤ κάποια ενημέρωση για όλα αυτά; Όχι. Άρα τους αφήνουν να βγάλουν μόνοι τους το φίδι από την τρύπα. Πού είναι η ομπρέλα της ΕΡΤ; Θα έπρεπε να τα είχαν προσυζητήσει” υπογράμμισε η Φαίη Σκορδά.

Όταν στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν στο πάνελ, η Φαίη Σκορδά, απευθυνόμενη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα, σχολίασε χαριτολογώντας:

“Το καταλαβαίνεις ότι γυρνάς τα μυαλά όλων μας, έτσι; Εσύ δεν θέλεις να πω κάτι κακό για τον Ζούλα, το ξέρω”.




 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου