Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας για την αποχώρηση του Μικρούτσικου από την “Super Κατερίνα”: “Αν η ψυχούλα του ησυχάσει, καλά κάνει”

Τί είπε για το “Tv Queen”;

Στην κάμερα του “Breakfast @ Star” μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και απάντησε στις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τους… αυλικούς της τηλεόρασης.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος σημείωσε αρχικά:

“Συμφωνώ με αυτό που είπε ο Ανδρέας! Οι αυλικοί και οι κόλακες δεν ταιριάζουν σε κανέναν, πόσω μάλλον στην τηλεόραση. Ορθά το είπε”.

 

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας: “Δεν ξέρω γιατί έχει εμμονή μαζί μου η Καινούργιου”

 

“Πως σου φαίνεται που πλέον δεν θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου;” ρώτησε ο ρεπόρτερ για να απαντήσει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας:

“Καλά κάνει. Αν η ψυχούλα του ησυχάσει, καλά κάνει. Νομίζω ότι είναι αμφίδρομο αυτό. Άλλωστε έχει δουλειά τώρα στα καινούργια κατατόπια του”.

“Δεν μου άρεσε το Tv Queen, παρόλο που δουλεύουν εκεί άνθρωποι που τους αγαπώ και τους εκτιμώ πάρα πολύ. Ως τηλεοπτικό προϊόν δεν μου άρεσε. Μακάρι να βγει η επόμενη παρουσιάστρια από εκεί και να προκύψει κάτι καλό. Θα προτιμούσα να δω την Ιωάννα Μαλέσκου σε κάτι καλύτερο” πρόσθεσε, ακόμα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου