Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

“Λύγισε” η Δανάη Μπάρκα για την Άννα Παναγιωτοπούλου: “Νιώθω ότι μένουμε πιο φτωχοί”

“Να κρατάμε αυτούς τους ανθρώπους πάντα ζωντανούς”

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε αρκετά συγκινημένη στο “Πάμε Δανάη” κατά την διάρκεια της σύνδεσης της εκπομπής με το κοιμητήριο Ζωγράφου όπου έγινε η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου την Πέμπτη 9/5 το πρωί.

Η παρουσιάστρια, με βουρκωμένα μάτια, είπε μερικά τρυφερά λόγια για την μεγάλη ηθοποιό, αλλά και γενικά για όλους τους σπουδαίους ανθρώπους που φεύγουν από κοντά μας.

“Να κρατάμε αυτούς τους ανθρώπους πάντα ζωντανούς. Καμιά φορά, όταν φεύγουν αυτοί οι άνθρωποι, αναρωτιέμαι τι πολιτισμό δημιουργούμε οι υπόλοιποι που μένουμε πίσω. Εννοώ και ως θεατές, ως τηλεθεατές, ως άνθρωποι που δημιουργούμε ένα περιεχόμενο σε έναν οποιοδήποτε χώρο κινούμαστε. Και νιώθω ότι μένουμε τόσο πιο φτωχοί και δεν ξέρω τι μένει πίσω” είπε συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα.

 

Δείτε επίσης: Συγκλονισμένος ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στην κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου: “Είναι μια ολόκληρη εποχή που φεύγει”

 

Ο Άρης Καβατζίκης απάντησε:

“Μένουμε όντως λίγο πιο φτωχοί, αλλά είναι σημαντικό και αυτό που είπε ο Μιχάλης Ρέππας, μια μεγάλη πρωταγωνίστρια, ας κρατήσουμε αυτό για πάντα στο μυαλό μας”.

Η Δανάη Μπάρκα ενημέρωσε, επίσης, πως από σήμερα η σειρά Ντόλτσε Βίτα θα είναι διαθέσιμη στο Mega TV και το Mega Play.

 

Δείτε ακόμη: Μιχάλης Ρέππας για την Άννα Παναγιωτοπούλου: “Δεν μπορώ να το χωνέψω, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί”

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου