Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η συγκίνηση για τον γιο της – Το όνομα του μικρού και η επιστροφή στη Γη της Ελιάς

Μίλησε και για την αλλαγή στην καθημερινότητά της μετά τον ερχομό του γιου της

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε μεταξύ άλλων για τον δύο μηνών γιο της, τη νέα καθημερινότητά της, αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο μικρός, αλλά και την επιστροφή της στη Γη της Ελιάς.

Αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανέφερε: «Στη Γη της Ελιάς απέχω λίγο τώρα με το μωρό. Αλλά συμμετέχω σε μία σειρά στο Netflix. Είμαι μία βασική ηρωίδα και ο δεύτερος κύκλος της σειράς γυρίζεται στην Ελλάδα. Είναι μία νορβηγική σειρά. Δεν έχει σταματήσει η δουλειά για εμένα».

Και πρόσθεσε για την αλλαγή στην καθημερινότητά της μετά τον ερχομό του γιου της: «Στο σπίτι γκρινιάζει το παιδί, έξω όχι. Εγώ δεν έχω αλλάξει, αλλά έχει προστεθεί κάτι πολύ σημαντικό και η ευτυχία είναι σε έναν υπερθετικό βαθμό. Από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος μου, είναι λες και είμαστε ένα σώμα και συμβιώνουμε μαζί. Έτσι το ζω. Καμιά φορά είμαι μόνη μου και βάζω τα κλάματά και πολλές φορές όταν είναι και άλλοι, δεν τους θέλω. Είμαι εγώ και αυτός. Όλα αλλάζουν τώρα για εμένα».

Και υπογράμμισε η Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Εγώ δεν είχα μητρικό ένστικτο παλιά. Αυτό που ήθελα ήταν να νιώσω πως είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα του παιδιού, όχι πως σκεφτόμουν να κάνω παιδί… Αυτός το έκανε για εμένα, γιατί έχει και δύο παιδιά στην εφηβεία. Τα παιδιά όμως, με βοηθάνε πάρα πολύ με τον αδελφό τους. Στα γυρίσματα έχω πει πως θα τον παίρνω μαζί. Κάποια γυρίσματα μου το επιτρέπουν να τον έχω μαζί».

Όσον αφορά τη Γη της Ελιάς και τα νέα επεισόδια της σειράς, αποκάλυψε, η Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έκανα την πραγματική γέννα και τώρα θα κάνουμε και στη σειρά. Αυτό που ξέρω είναι πως θα γίνει ο γάμος. Θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές, όπου θα κλονιστούν κάποια πράγματα, και θα αφορούν τα παιδιά μας. Θέλω να επιστέψω στα γυρίσματα, μου έχει λείψει να είμαι αποδοτική και να κάνω πράγματα».

Και συγκινημένη είπε στην Ελένη: «Έχω καταλάβει πως όταν λες «ποτέ», θα σου συμβεί… Όταν λες πως κάτι δεν θα σου συμβεί, σου συμβαίνει. Για αυτό δεν πρέπει να κρίνουμε και να ζούμε το τώρα. Θέλω ο γιος μου να έχει ενσυναίσθηση, καλοσύνη και γενναιοδωρία. Αυτά θα ήθελα να μπορώ να του τα μάθω. Θα τον ονομάσουμε… Άγγελο, συγκινούμαι.».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου