Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιάγκας για Μικρούτσικο: “Δεν θα τον ρωτούσα για την κυρία Καινούργιου”

Δείτε το απόσπασμα

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης στο “Πρωινό” μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 όπως ήταν προγραμματισμένο.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά δεν μπορεί να το πει δημόσια:

“Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή, είχαμε συνεννοηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Λέω χθες ανεβάστε ένα άρθρο ότι έρχεται ο Μικρούτσικος, το γράφω κι εγώ στα social ότι τον περιμένω με χαρά και προφανώς μαθεύτηκε αυτό το πράγμα. Και με παίρνει ο Αντρέας τηλέφωνο και μου λέει: «Γιώργο τώρα που μαθεύτηκε δεν μπορώ να έρθω». Μου είπε και άλλα, δεν μπορώ να τα πω” είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

“Δεν είχε πάρει άδεια. Κάποιοι παρουσιαστές δεν χρειάζεται να πάρουν καμία άδεια. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ άδεια για να μιλήσω οπουδήποτε”.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας για Αλευρά – Καλούτα: “Συγχωρώ το κακό χιούμορ και τα σαρδάμ, αλλά το αδιάβαστο δεν το συγχωρώ”

 

“Εγώ δεν θα τον ρωτούσα ποια είναι η γνώμη σου για την κυρία Καινούργιου. Τώρα, αν ο άνθρωπος πει κάτι, εγώ δεν λογοκρίνω” διευκρίνισε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:

“Εγώ γνωρίζω τι έχει γίνει, αλλά δεν μπορώ να το πω. Όλη αυτή η απαγόρευση που γίνεται από σταθμούς, είναι ηλίθια κατ’ εμέ”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου