Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελευθερία Ελευθερίου για τη Eurovision: “Καθόμουν στο green room κι έτρωγα μπακλαβαδάκια – Δεν με ένοιαζε τίποτα πια”

«Θυμάμαι ότι μου έλεγε για τα πόδια μου η Loreen»

Με αφορμή τον αποψινό Α’ ημιτελικό τη Eurovision, στον οποίο διαγωνίζεται η Κύπρος, η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στο πλατό του «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε στν Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για τη δική της εμπειρία στον μουσικό διαγωνισμό, το 2012.

Η τραγουδίστρια, η οποία είχε εμφανιστεί με το Aphrodiasiac, αναφέρθηκε στο άγχος που είχε εκείνη την περίοδο, αλλά και το τι έκανε, αφότου τελείωσε η εμφάνισή της.

«Ήταν κάτι πολύ έντονο αυτό που έζησα, δεν ξεχνιέται όσα χρόνια κι αν περάσουν, αν και έχω αρκετά κενά μνήμης από εκείνες τις ημέρες. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά το 2012 για την Ελλάδα κι εγώ με κάποιον τρόπο κουβαλούσα αυτό το βάρος στην πλάτη μου. Το μόνο που με παρηγορούσε είναι ότι ήμουν ένα νέο κορίτσι και δεν είχα να χάσω κάτι», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δεν είναι τυχαίο που μέχρι και σήμερα το Aphrodisiac είναι από τα αγαπημένα τραγούδια του διαγωνισμού. Παίζεται στα διάφορα Eurovision parties που γίνονται στην Ευρώπη και ο κόσμος το, τραγουδάει, το χορεύει και το αγαπάει» πρόσθεσε.

«Εκείνα τα τρία λεπτά στη σκηνή τα δουλέψαμε και τα προβάραμε τόσες πολλές φορές. Μου έλεγε ο Κωνσταντίνος Ρήγος ότι, αν δεν το κάνουμε μέχρι να το σιχαθείς, εκείνα τα τρία λεπτά θα είναι χαοτικά. Πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταπεξέλθεις στα πάντα εκείνη την ώρα», τόνισε στη συνέχεια τη τραγουδίστρια.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω το Euphoria της Loreen, ήταν και την ίδια χρονιά με μένα και μάλιστα έβγαινε μετά από εμάς. Θυμάμαι ότι μου έλεγε για τα πόδια μου η Loreen, πόσο ωραία πόδια έχω», αποκάλυψε.

«Εγώ καθόμουν μετά την εμφάνιση στο green room, είχα πάρει το ταψί με τα μπακλαβαδάκια που μας κερνούσαν εκεί στο Μπακού και δεν με ένοιαζε τίποτα πια. Μου είχε φύγει ένα τόσο μεγάλο βάρος, δεν με ένοιαζε η βαθμολογία», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου