Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Το βίντεο μετά την δεύτερη πρόβα – Τι προβλήματα υπήρξαν

Δείτε την ανάρτηση

Η Μαρίνα Σάττι κάνει τις τελευταίες της πρόβες καθώς η μέρα του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2024, όπου θα εμφανιστεί, πλησιάζει.

Η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον μουσικό διαγωνισμό, μίλησε σε ένα βιντεάκι για την δεύτερη πρόβα της, αναφέροντας τα προβλήματα που βγήκαν στην επιφάνεια.

Η Μαρίνα Σάττι όπως είπε αντιμετώπισε προβλήματα με τα παπούτσια της και τον ήχο, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη χρήση μονοπλάνου, που επέλεξε η ελληνική αποστολή για τη σκηνική της παρουσία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision ERT (@eurovisionert)

 

Τι είπε η Μαρίνα Σάττι για την δεύτερη πρόβα της

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, η Μαρίνα Σάττι είπε:

“Στη δεύτερη πρόβα κάποια πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά με την κάμερα, εντάξει τώρα δεν έχει νόημα πια να το κρύβω, το ξέρετε όλοι ότι θα είναι μονοπλάνο αυτό που κάνουμε οπότε ο κάμεραμαν και η κάμερα είναι στην ουσία μέρος της χορογραφίας. Οπότε ένας άνθρωπος που πρέπει στην ουσία να χορέψει μαζί μας και να μετρήσει να ακούσει αυτό το στίχο και μετά να περπατάει, να γυρίσει γύρω γύρω από εμάς, να τρέξει, είναι μια πρόκληση. Σε σχέση με την πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλύτερα αυτό χθες. Εντάξει εγώ είχα λίγο κάτι θέματα, γλιστρούσαν τα παπούτσια τέλος πάντων, αλλά βρήκαμε ένα τρόπο να το κάνουμε καλύτερα”.

 

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι δείχνει στην Κοντσίτα το χορευτικό της

 

Η Μαρίνα Σάττι συμπλήρωσε:

“Με τον ήχο επίσης είχαμε κάποια θέματα, αλλά νομίζω ότι ξέρω γιατί έγινε αυτό, νομίζω ότι μία σημείωση που τους είχαμε δώσει στην πρώτη πρόβα κάπως παρεξηγήθηκε τέλος πάντων οπότε ελπίζω ότι αυτό το πράγμα θα φτιάξει μέχρι την γενική πρόβα που είναι μία μέρα την πριν τον ημιτελικό”.

Για το μονοπλάνο, ανέφερε στη συνέχεια:

“Εμείς κάνουμε κάθε μέρα πρόβες στο ξενοδοχείο. Είναι κάτι που συμβαίνει και φαίνεσαι για και δεν μπορείς να κρυφτείς γιατί είναι συνέχεια μια κάμερα μπροστά το πρόσωπό μου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μαγικό. Ότι υπάρχει διαφάνεια σε όλα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision ERT (@eurovisionert)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου