Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης: “Η εβδομάδα είναι των παθών γιατί από πόνο… δεν θέλετε να ξέρετε”

“Όλα για καλό και όλα με τους αγαπημένους μου κοντά μου”

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, όπως αποκάλυψε στα social media, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε πως χειρουργήθηκε στις αμυγδαλές του και πλέον αναρρώνει.

“Αλλάξανε τα πλάνα μου, κοιμήθηκα στη μάνα μου. Απαλλάχθηκα από κάτι κακές αμυγδαλές που είχα, η εβδομάδα είναι των παθών γιατί από πόνο δεν θέλετε να ξέρετε, μα όλα για καλό και όλα με τους αγαπημένους μου κοντά μου. Ευχαριστώ πολύ πολύ για τα άπειρα μηνύματα ενδιαφέροντος και ευχών! Καλή Ανάσταση! Καλό Πάσχα σε όλους, όλες, όλα! Σας στέλνω τόνους αγάπης” έγραψε στη λεζάντα.

 

“Η Ναταλία είδε εμένα στην τηλεόραση πολύ πριν με δω εγώ. Θυμάμαι ότι καθόμασταν στον καναπέ του σπιτιού της και μιλούσαμε, γελούσαμε, σχολιάζαμε διάφορα και μου λέει: «θα ήθελες αυτό που συμβαίνει τώρα να το μεταφέρουμε σε μια εκπομπή;» . Και της απαντώ: «Είσαι τρελή; Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ». Με έπεισε όμως να πάω να κάνω ένα δοκιμαστικό και ένιωσα το ίδιο άνετα όπως όταν είχα ανέβει πρώτη φορά σε πιάτα, σαν να ήταν το φυσικό μου περιβάλλον” έχει πει για το πώς ξεκίνησε η συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου