Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Φαίη Σκορδά “λύγισε” μπροστά στις κάμερες: “Τώρα εγώ είμαι και σε μια περίοδο λίγο…”

Δείτε το απόσπασμα

Η Φαίη Σκορδά έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Μ. Δευτέρας, σε event που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο για το “Make a wish”.

Η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια των δηλώσεων της είχε μια πολύ φορτισμένη στιγμή.

“Σήμερα γιορτάζουμε τα 44 χρόνια της ευχής, είναι η παγκόσμια ημέρα ευχής και σε 50 χώρες γιορτάζουμε αυτό το σπουδαίο έργο του Make a Wish. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ συγκινητική εδώ και συγκινούμαι και γω γιατί, καθώς ερχόμουν, συνάντησα κάποια παιδιά τα οποία τα είχα γνωρίσει μικρά και κάποια ήταν στις αγκαλιές. Παιδιά ευχής που τώρα έχουνε μεγαλώσει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο” είπε αρχικά.

“Δεν ξεχωρίζω κάποια εκπλήρωση ευχής περισσότερο. Αυτό που με αγγίζει πάντα είναι το βλέμμα των μαμάδων”.

 

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: “Τίποτα δεν θέλω, αφήστε με ήσυχη”

 

“Το δικό σας φως για να μην χάνετε το δρόμο σας ποιο είναι;” ρώτησε τότε η ρεπόρτερ για να ξεκινήσει η Φαίη Σκορδά να μιλάει αλλά να μην μπορεί να συγκρατήσει την συναισθηματική της φόρτιση, να διακόψει για λίγο τις δηλώσεις και να μαζέψει τα δάκρυα της:

“Τώρα εγώ είμαι και σε μια περίοδο λίγο… Το δικό μου φως είναι η δύναμη που παίρνω από τα παιδιά. Και από τα δικά μου παιδιά και όλα τα παιδιά που είναι εδώ” απάντησε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου