Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δήμητρα Λιάνη για Νίκο Παπανδρέου: Έφτασε μια φορά στο σημείο να μπουν μέσα με τον Αντρίκο και να λύσει τη ζώνη του και…

“Λίγες μέρες πριν πεθάνει ο Ανδρέας…”

Στο πλατό του “Πρωινό” βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τις σχέσεις που είχε παλαιότερα με την οικογένεια του Ανδρέα Παπανδρέου.

Μία φράση που είχε πει ο Νίκος Παπανδρέου στη συνέντευξη που είχε δώσει στο “Πρωινό”, ήταν αυτή που προκάλεσε τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου να κάνει κάποιες αποκαλύψεις που κάνουν αίσθηση.

Ο Νίκος Παπανδρέου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Μου κόστισε η πολυτάραχη ζωή του πατέρα μου. Στα 17 – 18 που δεν έχεις ωριμάσει, δεν καταλαβαίνεις τον πατέρα σου που κάνει πράγματα που δεν είναι μέσα στον κλασικό πυρήνα της οικογένειας. Επιπλέον, η μητέρα μου με διάλεξε στα 17 μου, να έρθω από τον Καναδά να τον χωρίσω από την κοπέλα του. Ήρθα σαν ταύρος να προστατέψω την μητέρα μου και το όραμά μου για μια οικογένεια”.

Το αρχικό σχόλιο που έκανε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ήταν εξής:

“Αυτοί ανακατευόντουσαν παντού. Αλλά ποιος τον ρώτησε; Εδώ ολόκληρος Παπανδρέου και μου λέει «Άκουσε Δήμητρα, δεν με νοιάζει τι λέει η οικογένειά μου, από το ένα αφτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Να μη δίνει σημασία σε τίποτα από όλα αυτά. Προχωράμε». Αυτός ήταν ο Ανδρέας”.

 

“Δεν εκτιμήθηκε ποτέ ότι στάθηκα δίπλα στον Ανδρέα μέχρι το τέλος”

Στη συνέχεια, σόκαρε με την περιγραφή ενός περιστατικού που συνέβη λίγες μέρες πριν φύγει ο Ανδρέας Παπανδρέου από τη ζωή:

“Το ήξερα αυτό ότι υπήρχε. Μπροστά μου ήταν όλα πολύ ωραία, πίσω από την πλάτη μου φυσικά γινόταν. Δεν εκτιμήθηκε ποτέ ότι στάθηκα δίπλα στον Ανδρέα μέχρι το τέλος. Εδώ έφτασε μια φορά ο Νίκος, λίγες μέρες πριν πεθάνει ο Ανδρέας, με τον Αντρίκο, να μπουν μέσα και να λύσει τη ζώνη του και να την κάνει έτσι μες στο σπίτι μας, ότι θα με δείρουν, ότι θα με χτυπήσουν, ότι τι με περιμένει… Έχει κάνει και πολλές χειρότερες κινήσεις” αποκάλυψε.

“Δεν ήθελαν να γίνω μία Παπανδρέου. Δεν έχεις δει που με λένε μόνο Δήμητρα Λιάνη; Δεν υπάρχει το Παπανδρέου γι’ αυτούς. Το έχουν ξορκίσει” πρόσθεσε και έκανε ακόμα μια αποκάλυψη:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου