Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοφία Βόσσου: “Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο και δεν πιστεύω στα καθωσπρέπει”

Για την Ερασμία Μάνου: «Είναι το μάθημά της αυτό που περνάει»

Η Σοφία Βόσσου ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε για τη ζωή της, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την κόρη της.

«Επώδυνο είναι, δεν είναι εύκολο. Δεν έχω αυτά τα καθωσπρέπει. Δεν πιστεύω σε αυτά. Όλα αυτά τα ηθικά και τα τετράγωνα μας έχουν καταντήσει ψεύτες, να είμαστε σε κατά συνθήκη γάμους που μένουν για τα παιδιά. Είμαι πολύ αναρχικό στοιχείο.

Με βοήθησε να έχω στη ζωή μου σχέσεις καταπληκτικές. Δεν παίρνουν χαμπάρι ότι ο άλλος δεν είναι δεδομένος και δεν είμαστε όπως τον πρώτο καιρό. Βολεύεσαι. Εκεί σταματάνε όλα», είπε η Σοφία Βόσσου.

 

Το κεφάλαιο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο. Είχα ελλείψεις ο Αντρέας που κάλυπτα εγώ και ελλείψεις μου που κάλυπτε ο Αντρέας. Είναι Τοξότης με Δίδυμο. Με συμπλήρωνε στο ότι ρίσκαρε, μου άρεσε η ταχύτητά του, η ευφυΐα του, η σπιρτάδα του και λάτρευα και το χιούμορ του. Κάναμε απίθανες πλάκες. Μου απελευθέρωσε πάρα πολλά στοιχεία. Ήμουν στη ζωή του διακριτικά γιατί δεν ήθελε να γίνει βάρος σε κανέναν» είπε για τη δύσκολη περίοδο απομόνωσής του, ανέφερε η Σοφία Βόσσου.

 

Για την Ερασμία Μάνου: «Είναι το μάθημά της αυτό που περνάει»

«Οι επιλογές μου είχαν να κάνουν πάντα με το παιδί μου 100%. Μέχρι να τελειώσει η Ερασμία το Δημοτικό έμενα με την πεθερά μου γιατί η μαμά μου έβριζε τον μπαμπά της. Δεν ήθελα να μένει σε ξένα χέρια το παιδί. Είχα τα όριά μου, της έλεγα “θα βγεις το Σάββατο μέχρι τάδε ώρα. Αν χρειάζεται να μείνεις παραπάνω θα μου το πεις και θα είσαι και εκεί που μου λες”.

Της έλεγα “η ζωή είναι δική σου, άμα πέσεις εδώ είμαι”. Κάθομαι και παρακολουθώ. Κάτι που νομίζω εγώ ότι οδηγεί σε λάθος σε έναν άλλον άνθρωπο μπορεί να χρειάζεται να το περάσει για να καλύψει κάποιο κενό που δεν το έχει γνωρίσει.

Η κόρη μου μού μοιάζει. Είναι οικογενειάκιας, θέλει να κάνει και τα παιδάκια της και να παντρευτεί. Έχω με τον γάμο έχω θέμα, όχι με την οικογένεια. Δεν μπορώ αυτές τις συμβάσεις. Στεναχωριέμαι με τη στεναχώρια της. Δεν την απασχολούν τα σχόλια, την έχω μεγαλώσει ώστε να έχει αντιστάσεις. Έχει πολλές ασφάλειες η Ερασμία, είναι παλιά ψυχή. Είναι ένα χαρισματικό παιδί γεμάτο καλοσύνη. Σέβομαι πολύ την κόρη μου σαν άνθρωπο. Είναι ο δρόμος της, χτίζει το σπίτι της. Είναι το μάθημά της αυτό που περνάει» είπε χαρακτηριστικά, η Σοφία Βόσσου.




Μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στη Eurovision αποκαλύπτοντας μία απολαυστική ιστορία πίσω από την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

«Αποφασίσαμε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να πάμε. Πήγαμε, διαγωνιστήκαμε και περάσαμε. Στην κριτική ήταν πρόεδρος ο Γιώργος Κατσαρός» είπε αρχικά.

«Ήταν ωραία στη Ρώμη αλλά δύσκολα, γιατί δεν είχε τότε η Eurovision την γκλαμουριά που έχει τώρα. Τότε τα κάναμε όλα από την τσέπη μας, ρούχα, μαλλιά…».

«Όταν βλέπω το απόσπασμά μου στη Eurovision λέω “ωραία ήταν η συγχωρεμένη”» συνέχισε με χιούμορ.

«Μου φαίνεται λίγο παλιακό. Έχω ένα θέμα με το παρελθόν… Δεν θα φορούσα αυτό το φουστάνι τώρα, το μαλλί; Πού το πας το μαλλί;».

«Αισθανόμουν ωραία. Είχαμε κάνει και άπειρες πρόβες με τις γόβες που ήταν τεράστιες. Με βλέπετε έτσι… Είμαι 75 κιλά, 1,68 ύψος. Μου είχε παραγγείλει έναν κορσέ ο Φιλήμονας από το Παρίσι. Και ο κορσές δεν έμπαινε… Με τράβαγε η μοδίστρα, τράβαγαν, μέχρι κάτω ο κορσές. Και με έσφιγγε τόσο πολύ… Πήρα τον κορσέ στο σπίτι, τον έβαζα και έκανα ασκήσεις στο διάφραγμα να συνηθίσω τον κορσέ».

«Είχα πει στον εαυτό μου “τέλος, θα πας και να γκρεμιστούν όλα, εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα τραγουδάς”» είπε η γνωστή ερμηνεύτρια, Σοφία Βόσσου.




Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια, Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε στην τηλεοπτική συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Έλντα Πανοπούλου αποκαλύπτοντα πως ψυχράθηκαν στη συνέχεια μεταξύ τους.

Ειδικότερα, η Σοφία Βόσσου εξομολογήθηκε πως «στο πρωινό που κάναμε με την Έλντα Πανοπούλου, στο «Μεταξύ μας» κάναμε ένα ανατρεπτικό πρωινό. Ήταν σπίτι, μπαινόβγαινε κόσμος και το είχαμε κάνει τελείως τσέτουλο! Δεν ήταν δηλαδή οι παρουσιάστριες οι σον σον που τους μιλάει ο αρχισυντάκτης από το αυτί και . Πρώτα απ’ όλα εγώ δεν μπορούσα με τα ακουστικά με τίποτα. Αυτό ήταν το 1994, την χρονιά που βγήκε και η Ελένη Μενεγάκη. Ήταν αρχικά η Πανοπούλου να είναι από εκεί με την Πόπη Χατζηδημητρίου, τελικά βούλιαξε το θέμα αυτό και πήγε η Μενεγάκη».

«Την ίδια στιγμή μου λέει η Σακελλαρίου τότε πως «έχει μείνει η Πανοπούλου χωρίς δουλειά, να έρθει να παρουσιάσει ένα θεματάκι». «Τι λες μωρή, ολόκληρη Πανοπούλου; Φέρ’ την να συμπαρουσιάσουμε με την γυναίκα» της είπα και έτσι έγινε αυτό. Γίναμε τότε φίλες αλλά στην πορεία λίγο τα σπάσαμε».

«Τα βρήκατε αργότερα;» ρώτησε τότε ο οικοδεσπότης της καθημερινής εκπομπής με την Σοφία Βόσσου να τοποθετείται ως εξής. «Νομίζω πως όταν κάτι σπάει, άμα δεν δένουν δυο χαρακτήρες, δεν δένουν. Δεν μπορείς να τα βρεις. Εντάξει, δεν είμαστε και σκοτωμένες».


Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου