Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Η σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με τον Μποτία στην απονομή δίσκου της και η αφιέρωση της σε εκείνον

Το media.gr στην απονομή δίσκου της Ελένης Φουρέιρα

 

Στο Κτήριο 56 του Κέντρου Ελληνικός Κόσμος πραγματοποιήθηκε χθες η απονομή «διαμαντένιου» δίσκου στην Ελένη Φουρέιρα για το «Poli Ploki» και το media.gr ήταν εκεί.

Η τραγουδίστρια είναι η πρώτη καλλιτέχνης που κατάφερε με πείσμα και πολύ δουλειά να λάβει αυτή την διάκριση.

Η Ελένη Φουρέιρα μετρά πάνω από 128.524.792 ψηφιακές πωλήσεις του άλμπουμ «Poli_Ploki», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ενώ τα official videos από το άλμπουμ βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube κι έχουν ξεπεράσει αθροιστικά τα 150 εκατομμύρια views.

 

Από το πλευρό της Ελένης Φουρέιρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αδερφές της και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία, με τον οποίο έφτασαν μαζί, σε μια από τις σπάνιες και κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις.

Ο ποδοσφαιριστής καθ’ όλη της διάρκεια της βραδιάς δεν πήρε τα ματιά του από την αγαπημένη του και δεν σταμάτησε να την χειροκροτά.

Μάλιστα η Ελένη Φουρέιρα όταν ανέβηκε στην σκηνή για την απονομή ευχαρίστησε, το κοινό, την δισκογραφική και τους συντελεστές του δίσκου,ενώ δεν παρέλειψε να πει ευχαριστήσει δημόσια τη μητέρα της, που και εκείνη βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της αλλά και τον σύντροφό της. «Στον άντρα μου, ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο άνθρωπο δίπλα μου, ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου», είπε για τον Αλμπέρτο Μποτία.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου