Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Σολωμού: “Υπήρχαν συζητήσεις να κάνω την εκπομπή μου στην τηλεόραση αλλά…”

Όσα είπε στην εκπομπή, Super Κατερίνα

ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

Στην εκπομπή, Super Κατερίνα, παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Σολωμού με αφορμή τη νέα της εκπομπή στο Youtube αλλά και τα podcast που κάνει.

«Δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε παρουσιάστρια, οπότε λέω ότι κάνω συζητήσεις. Το κάνω αυθόρμητα χωρίς να γουγκλάρω πριν τον καλεσμένο μου. Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις όταν διέρρευσε ότι θα το κάνω μήπως πάει τηλεόραση, δεν είναι κάτι που αφορά τον κόσμο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Το youtube μου ταιριάζει καλύτερα γιατί είμαι άνετη. Κάποια πράγματα δεν είναι για την τηλεόραση. Δεν χτυπιέμαι κανονικά, είναι το κόνσεπτ τέτοιο!

Μπούρδες είναι όλα αυτά. Ό,τι γουστάρεις μπορείς να κάνεις, χωρίς ταμπέλα. Και επίσης εγώ ξεκίνησα με podcast και τουλάχιστον αυτό που έχω καταφέρει είναι ότι τα έκανα γνωστά στον κόσμο. Όλα τα μηνύματα που λαμβάνω είναι απόγνωση γυναικών!

Ο γιος μου λέει να μην μιλάω για εκείνον. Γουστάρει τα podcast. Του λέω να σέβεται τις γυναίκες. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει, να σκοτώνουν γυναίκες στο όνομα της σχέσης. Θα απειλήσω ή θα κάνω κάτι για να μείνει κάποιος; Είναι κουτό. Δεν έχω λόγια, θα πω άσχημα πράγματα».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου