Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου για Μικρούτσικο: “Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι με τον Αντρέα και καλά κάνω

Τι συνέβη;

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης στην “Super Κατερίνα” μίλησε για την συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ! και για όσα είπε για την συνεργασία τους.

Οι δύο παρουσιαστές έχουν έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση στον αέρα της εκπομπής και μάλιστα σε ορισμένα περιστατικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να αποχωρήσει από το πλατό εξοργισμένος.

“Επειδή διάβασα όλη τη συνέντευξη, τον τιμούν όλα αυτά που είπε. Είπε πράγματα για τον Νίκο (Κοκλώνη) που ο ίδιος δεν τα έχει πει ποτέ. Το πόσο τον έχει βοηθήσει στα νοσοκομεία, που κάλυψε όλο το οικονομικό. Αυτά δεν τα έχει πει ο Νίκος ούτε σε μένα. Δεν θέλει να ακούγονται” είπε αρχικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.

 

“Είμαστε και οι δύο πολύ ειλικρινείς και αυτό πολλές φορές το πληρώνουμε”

“Όλα όσα είπε ισχύουν. Ποτέ δεν είπε ο Νίκος «μην τσακωθείς ή μην προσβάλλεις την Κατερίνα». Ίσα-ίσα σε μένα έχει πει «είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, θέλει σεβασμό» και τα λοιπά” σχολίασε αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου για το κομμάτι της αλληλεπίδρασης με τον συνεργάτη της.

“Όσοι διαπληκτισμοί και να έχουν γίνει, με το που φεύγουμε από δω, αυτό τελειώνει. Δεν θα συνεχιστεί κάτι μετά. Διαφωνούμε στον αέρα και τελείωσε. Είμαστε και οι δύο πολύ ειλικρινείς και αυτό πολλές φορές το πληρώνουμε” επισημαίνει η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα.

“Ο Ανδρέας με βλέπει σαν παιδί του, δεν υπάρχει κάτι περίεργο από πίσω. Δεν θα του έλεγε ποτέ ο Νίκος «Ανδρέα, όρθιος στο ένα πόδι». Ούτε εγώ θα πω ποτέ «Ανδρέα, μην πεις αυτό, γιατί είμαι η παρουσιάστρια. Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι με τον Αντρέα και καλά κάνω, γιατί σέβομαι την πορεία του” καταλήγει στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου